HELLAS, DAG 1

Heei

Endelig har jeg fått ordnet bildene fra dag 1. Det tok sin tid, ikke bare å skulle finne de og redigere de, men siden jeg har macbook air som bokstavlig talt har NULL plass er det umulig å redigere bilder. Om jeg først har slette alt jeg har på pcen for å så få plass til alle bildene fra Hellas, så er det ikke nok plass til at jeg kan redigere de. Så når jeg har sittet på nettet å redigert alle bildene og skal skjekke de etterpå så er alle bildene grå, eller ikke blitt lagt til grunnet at det ikke er plass. Haha, nok om det. Det er også umulig å velge ut noen bilder i og med at vi har tatt 300 hver dag, men ihvertfall så klarte jeg å velge ut noen.

Vi sto opp klokken 4, så tok vi toget til flyplassen. Flyturen tok omtrent 4 timer. Når så kom oss til Athen kjørte vi bil i ca 30 min, og kom til en liten havn. Fra denne havnen og til den lille øyen Hydra tok det 2 og en halv time. Det var en ganske så lang tur, men det var virkelig vert det. Det var jo så utrolig fint der. Når vi så kommer vi oss til hotellet får vi først ett rom og så blir vi flyttet til to andre rom (flere hotellrom kommer vi innom i løpet av ferien). Etter dette gikk vi ut og så oss rundt. Det var det hele vi gjorde denne dagen. Derfor er omtrent alle bildene bilder av hvordan det ser ut der. 


-Cecilie UV

 

4 kommentarer

carina ustad

12.08.2013 kl.10:31

Så utrolig fine bilder :):)

Hilvi Johansen

12.08.2013 kl.10:32

kjempe fine bilder, kos deg masse i hellas!

Cecilie Virik

12.08.2013 kl.11:12

carina ustad: Takk:)

Cecilie Virik

12.08.2013 kl.11:12

Hilvi Johansen: Takk:)

Skriv en ny kommentar

, Bærum

Hei!! Jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum med stor interresse for mote og sminke. Her kan du lese om mote, livet mitt og sminke.. og masse mer! Er det noe du lurer på så send mail til cecilieuv@hotmail.com