2014 - BERLIN

Black. And. White.

 

 

  

 Jeg tenkte å vise dere noen bilder jeg tok av Fride i Berlin. Når vi var der tok vi helt utrolig mye bilder, og dere har nok mange som har sett flere bilder fra Berlin som Fride har tatt av meg. Tenkte derfor å vise dere noen jeg tok av henne når vi var der nede. Berlin var en så kul by å ta bilder i. Masse kule vegger, og masse kule steder. Skulle ikke hatt noe i mot å ta en tur til Berlin igjen, var virkelig en helt fantastisk opplevelse jeg ikke kommer til å glemme. Var også veldig morsomt å kunne gå rundt i byen og føle at man var på tur uten familien eller noe. Veldig morsomt! Vi hadde det også så gøy. Dere kommer til å se mye gamle bilder på bloggen framover, men det er mye grunnet at det er mange bilder jeg aldri har lagt ut, og fordi jeg liker å se tilbake på gamle reiser. black and white

//bilder fra Berlin//

Nå er vi akkurat kommet hjem fra en båt tur. Det er så varmt her nede, at det å bare ligge å sole seg blir litt for varmt i og med at det tar litt lang tid ned til vannet. Derfor har vi i dag som i går tilbrakt dagen i båt. Tenkte å vise dere disse bildene fra Berlin, siden jeg ikke har tilgang til pc. Kan hende jeg får den i løpet av kvelden, men tror ikke det.

.
Berlin - day four

Her er noen bilder fra siste dagen i Berlin. Vi sitter nå på flytoget, og allerede i morgen er det skole. Vi har kost oss som bare det og har fått sett, smakt og opplevd en helt utrolig kul by. Dette var min første tur til Berlin, og det komme definitivt ikke til å bli den siste.

last morning

Nå sitter vi på en café like ved leiligheten og spiser vår aller siste frokost her i Berlin. Vi har en hel dag foran oss for vi reiser ikke før sent i kveld. Dagen skal brukes til å se det aller siste av byen.

Berlin - day three

Andre solfylte dag, og vi har fått sett enda mer av byen. Rester av Berlinmuren og Checkpoint Charlie er noe av de mange kule tingene vi har sett. Her er noen bilder.

Berlin - day two

For omtrent en time siden kom vi hjem fra en lang shoppingdag. Vi fant fram til det vi mener er Berlins beste shoppinggate, og de hadde alt vi ønsket oss. Fikk med meg noen skatter hjem som jeg kan vise dere siden.

, Bærum

Hei!! Jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum med stor interresse for mote og sminke. Her kan du lese om mote, livet mitt og sminke.. og masse mer! Er det noe du lurer på så send mail til cecilieuv@hotmail.com

hits

DESIGNET ER LAGET AV IRISEDVARDA