2014 - PALMA

.

De aller siste bildene fra Palma. Savner den ferien så mye. Sol, bading og morsomme kvelder. Neste år må de bli jentetur dit!! 

Palma dag 3 og 4

Jeg er tilbake! Sorry for en uventet liten pause. Jeg dro nemlig på hytta til Ebba i Telemark noen dager. Bestemte meg dagen før, og måtte derfor sette meg på det første toget hjem. Var der noen dager, og hadde gprs internett på mobilen, derfor - null blogging. Like greit var det egentlig å komme seg litt bort fra internett noen dager. Nå er jeg tilbake, og skal om bare noen minutter løpe ned til lysaker for å rekke neste tog til Tjøme. Denne gangen tar jeg med meg Thea og Fam - noe som er dødshyggelig. Blir ikke lange turen for må reise hjem igjen søndag, for Thea og jeg reiser til Stavanger tidlig mandag morgen. Der skal vi møte Fride, og forhåpentligvis nyte noen sol dager der. Blir så godt å få sett alle igjen, merker at jeg savner de! 

, Bærum

Hei!! Jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum med stor interresse for mote og sminke. Her kan du lese om mote, livet mitt og sminke.. og masse mer! Er det noe du lurer på så send mail til cecilieuv@hotmail.com

hits

DESIGNET ER LAGET AV IRISEDVARDA