2014 - SPANIA

33 days to go





Selvom juleferien akkurat var over er det faktisk ikke lenge igjen til vinterferien. Gleder meg såå masse til det. Denne vinterferien går turen til Spania. Der nede skal Thea og jeg gå på spansk "skole" - så håper virkelig jeg får forbedret spansken min mens jeg er der. Vi skal være der omtrent akkurat den uke - skal bli veldig godt å komme litt bort fra denne kulden. Ser at det er ca 20 grader dere nede nå, og håper virkelig det er det samme når vi skal ned. 

Breakfast

day two - palma

Her ser dere noen bilder jeg tok den andre dagen. Den dagen tilbrakte vi store deler av tiden på stranden. Dagene der nede var nok så like, og derfor kommer bildene jeg legger ut også til å være ganske like, men litt like bilder er vell bedre en ingen bilder.

up in the air

bilder fra flyet på vei til Palma

day one - palma

Her er liten samling av bilder jeg tok den aller første dagen i Spania. Til vår overraskelse regnet det da vi ankom leiligheten, men det ga seg litt utover dagen. Regnet var vell egentlig bare deilig, en god unnskydning for å ikke bare ligge ved stranden hele dagen. Dag nr1 brukte vi på å bli kjent med byen, eller friske opp minnet. Vi hadde alle vært der før. Elsker å reise tilbake til steder jeg har vært før, da vet man hva man kommer til. Dagen gikk jo også mye til reising, og startet dagen allerede 5 på morgnene. Kommer flere bilder utover uken.

home

Min utenlandsreise for i sommer er nå over. Dro nedover til Palma 29.juni og landet på Gardermoen 6.juni. Siden den tid har alt gått i ett. Tok toget fra Gardermoen rett til Tjøme, og var her en natt før jeg tok en liten tur til Sandefjord. Nå er jeg tilbake igjen på Tjøme - uten tilgang til noe form for pc. Noen som vil si: ingen bilder fra kameraet kan lastes opp. Dermed kommer jeg framover til å legge ut noen innlegg med bilder som er tatt med mobilen, og de er faktisk nesten like bra kvalitet. Bilder fra Spania kommer det ihvertfall massevis av. Dagene framover er litt uklare, men antar at jeg kommer til å nyte noe dager her før jeg får noen venner ned hit. Håper alle koser seg så mye i varmen!

sun

bilder fra Spania

Fant disse bildene på pcen. Vet jeg har lagt de ut før, men det ene er ikke postet, og tenkte bare å vise de nesten helt naturlige. Synes det var så kult med den solen.

S.P.A.N.I.A

Bilder fra spania

Kom på at jeg ikke har fått lagt ut de siste bildene fra Spania. Her er i hvertfall noen. Skal se om jeg får redigert flere i løpet av dagen. Nå skal jeg straks gå ut døren å komme meg på skolen. I dag er en av to dager denne uken jeg ikke har tentamen, så det et deilig. Ha en forsatt fin dag:)

.
















Har nå fått lastet over bildene på pcen. Her er bilder fra bursdagslunsjen, for å feire broren og faren min som hadde bursdag. Dette var rett etter at vi hadde fått lagt fra oss alle sakene i leiligheten etter å ha kommet fra flyplassen. Da vi kom hjem fra lunsj og var akkurat på vei ut å spise, så finner vi ut av at det er ting som mangler fra leiligheten. Startet faktisk med at det er godteri som er borte, så finner vi ikke sminken, og da broren min forteller oss at han verken finner mac eller ipad skjønner vi at det er noe som ikke stemmer. Vi finner så ut at noen har brytt seg inn, og macer, ipader, lommebøker alt er borte. Ikke veldig morsomt. Var veldig ekkelt å vite at noen hadde gått inn i leiligheten, og gått rundt i tingene mine. I og med at det var bursdag også var det lite hyggelig. Vi dro så ut å spiste, men kvelden var jo selvfølgelig veldig preget av det som akkurat hadde skjedd. 

, Bærum

Hei!! Jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum med stor interresse for mote og sminke. Her kan du lese om mote, livet mitt og sminke.. og masse mer! Er det noe du lurer på så send mail til cecilieuv@hotmail.com

hits

DESIGNET ER LAGET AV IRISEDVARDA