2014 - STAVANGER

BIK BOK DRESS

 

Ett lite tilbakeblikk til den tiden jeg var brun og det var dødsvarmt i Norge. Savner dette så mye. Har sett så mye på gamle sommer bilder den siste tiden - og kan ikke si annet enn at jeg gleder meg til den kommer tilbake. Denne sommeren bllir jeg 18 (!!!) ++ at planen er mange - så sattser på at det blir en bra sommer i år også. Roskilde er bestilt, og i går fikk jeg også besillt billetter til Slottsfjell.

Made By Monkeys

 


By the Bay
.Den siste tiden har jeg bodd i denne skjorten jeg kjøpte i Stavanger. Den er helt utrolig deilig å gå med, og den var til og med på salg. Den var satt ned fra 350 ti 150, og det var så digg. Kjøpte også en genser fra Acne på salg som jeg tenkte å vise dere litt senere. 

.

.

 

-

Den ene kvelden i Stavanger gikk vi opp på taket ved leilighetene, og der var det utsikt over hele byen. Tok disse bildene da. Jeg gikk tross alt ikke helt opp, i og med at jeg kanskje har litt høydeskrekk.

.

Vol.2Enda en liten runde bilde med Stavanger. Har noen vært der? Jeg elsket virkelig den byen. Har vært der en gang før, men synes byen var så fin. Akkurat sånn by jeg kunne bodd i. 

-

Noen litt andre type bilder fra Stavnager. Kjolen jeg har på meg har jeg brukt så mye denne sommeren, og jeg er ikke den eneste. I Spania så jeg flere som hadde den, i og med at det er så mye normenn der. Den er så digg. 

-

Da vi var i Stavanger tok vi turen til sted som het Geo parken. Det er rett nede ved havnen. Så kult område med masse tagging og gamle materialer fra oljeplatformer osv. Skal man ta turen til Stavanger er dette utentvil noe man må ta en tur innom, mener jeg. Vi utnyttet det så godt vi kunne, og har tatt så mye bilder der. Det kommer dere til å se en god del av videre. 

Vol.1

 

Litt bilder fra Stavanger turen vår. Som sagt var det en vanvittig bra tur. Vi tre koser oss så mye sammen. Kommer selvfølgelig flere bilder fra denne turen, men har også lagt ut endel på Instagram (cecilieuv). Nå er jeg midt pakkingen, for i morgen reiser vi noen jenter på tur til Sørlandet. 5 dager skal vi bare ha det gøy. Etter det går turen rett videre til Tjøme, og der avslutter vi sommerferien med enda en liten jentetur. Så deilig å ha 2 uker til med ferie, akkurat det jeg trenger nå. 

.
For en dårlig oppdatert periode. Sommeren har virkelig gått i ett, og internettet jeg har hatt på hytta har ikke vært samarbeidsvillig denne sommeren (og ingen andre somre for den saksskyld). Derfor har det ikke fungert å laste opp bilder når jeg har vært på Tjøme, og der har jeg tilbrakt endel tid. Siden siste har jeg vært en vært en tur til Stavanger sammen med Fride og Thea. For en tur!! Vi koste oss som bare det, og været kunnet ikke blitt noe bedre. Måleren i leiligheten målte 35 (!?!?). Det er jo ikke norsk sommer.

Selv om jeg har tatt en liten oppdaterings pause den siste tiden, så har jeg på ingen måter tatt en pause fra bloggen. For når Fride og jeg har vært sammen har vi tatt helt uendelig mye bilder. Det kommer en god dose bilder fra Stavanger, og Tjøme i og med at Fride omtrent har vært like mye på hytten min som jeg har denne sommeren. Så når jeg sier at jeg er tilbake så mener jeg det, for har brukt uvirkelig mange timer på å redigere bilder og ikke minst ta bilder. Kan ikke huske siste jeg brukte så mye tid på bloggen som jeg har gjort nå. Så det er bare å glede dere. 

 

, Bærum

hits

DESIGNET ER LAGET AV IRISEDVARDA