2014 - TJØME

.Insta lately


Det siste fra instagrammen min. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg er en veldig stor fan av instagram. Det finnes så mange kule brukere der, og du finner inspirasjon overalt der. Nå er jo jeg også veldig glad i fotografi, så det finnes jo ingen bedre plattform for meg. Jeg er ganske sikker på at jeg ikke er den eneste som er glad i denne appen - så bare kommenter instagram kontoene deres her om dere vil, så skal jeg se litt på det. Elsker å finne nye instagram kontoer, om det også er ønsket kan jo jeg skrive ett innlegg om mine favoritt brukere, kanskje blir det en av deres? 

Tjøme - sommerferien 2014

 
Har faktisk ikke lagt ut noen bilder fra Tjøme. Denne sommerferien fikk jeg ikke tilbrakt like mye tid der som jeg pleier, fordi det var så utrolig mye annet som skjedde i sommer. Her er ihvertfall noen bilder fra noen av dagene jeg tilbrakte der nede, og dette var sammen med Thea og Fam. Det er så trist å sitte å se på bilder fra sommeren og så se ut av vinduet. Jeg er på ingen måte et vintermenneske, og skulle heller sett at det var sommer hele året.

Min Sommer - Video

Dere vet ikke hvor lang tid jeg har brukt på denne videoen. Det har tatt meg år og dag. Kan jo se for dere at dere har 40 timer med film som skal kortes ned til under 10 minutter. Funker dårlig i og med at jeg ønsket å ha med alt. Nå er den uansett ferdig redigert. Den ble ikke akkurat som jeg har sett for meg, men bedre fikk jeg det faktisk bare ikke til. Så slik ble resultatet, og den ble lang. Litt for lang kanskje. Kortere klarte jeg det bare rett og slett ikke.

Den siste tiden har bloggen i utgangpunktet kun vært fylt med bilder Fride tok av meg de siste ukene av sommerferien, og tenkte derfor at jeg nå kunne skrive litt om min sommer. Har ikke fått gjort det. Starter med å si at dette er en av de bedre sommerferiene noen sinne. Første året jeg har vært så mye med venner som jeg har, og det har virkelig bare vært dødsgøy. Sommeren startet med en uke hjemme, før Liv og jeg ble med familien til Thea til Palma (For en uke!!). Deretter kom jeg meg omsider hjem, eller med andre ord tok toget rett fra Gardermoen til Tjøme. Der var en natt, før jeg dro videre til Sandefjord. Osv.. dere skjønner hvordan sommeren har vært. Det har faktisk ikke vært en eneste dag denne sommeren hvor jeg ikke har hatt noe å gjøre eller noen å være med. Det har skjedd noe hele tiden, og derfor var det utrolig tungt å begynne på skolen igjen. Dere får et lite innblikk i sommeren min via denne videoen (for dere som gidder å se hele, hehe), men fortsatt vanskelig å fange alt på film. Jeg har uansett kost meg til de grader, og gleder meg nå bare enda mer til neste sommer. Som blir min første sommer som 18 -  kan virkelig ikke vente. 

 

Pencez de moy.It's Crystal Clear


Slope of naked rock
.

I Stavanger så vi en god del tagging, og når jeg da kom hjem satt jeg å søkte litt på sitater fra tagging generelt. Kom fram til dette, og synes det var skikkelig kult. 

.

.En av dagene på Tjøme tok vi turen til en strand som heter Mostranden. Det var så utrolig fint der, og mye vind (noe dere kanskje ser). Nå er jeg tilbake på Tjøme igjen sammen med Thea og Fride. I morgen blir vi enda flere jenter her nede. Tror dette kommer til å bli en alt for bra siste uke. 

.//sko - nike// 

//topp - bikbok//

 

Fields of green

-Da jeg var i Spania i Mai, var det som sagt innbrudd i leiligheten broren min bodde i. Det førte til at mine Ray Ban briller ikke lenger var i mine hender. Har ikke prioritert å bruke penger på det nå, men disse brillene her fikk jeg i et blad, og bladet kostet kunn 75 kroner. Derfor kjøpte jeg like godt to blad, og fikk to ulike briller, for en ganske mye så liten pris. Jeg er kjempe fornøyd. De er så digge å ha på. Selvom jeg ser at jeg ikke er den eneste som har de, men det holder denne sommeren. Synes de var skikklig kule!

Vol.1Toppen jeg har på meg er fra Bikbok, og kjøpte den like før jeg tok turen til Spania. Det er så deilig å gå i, og jeg synes det er så fin. Så sommerlig. Det var tross alt ikke det jeg egentlig hadde tenkt til å skrive her, men smykke jeg har på meg. Det er fra Efva Attling, og har det også i armbånd. Om dere har lagt merke til det, så går jeg alltid med tre sølvarmbånd på høre armen. Jeg har ikke tatt de av meg på nesten 4 år. To av de er fra Efva Attling. Elsker smykkene hennes. Så utrolig enkle og fine. 

.

Dette er livet på Tjøme. Elsker virkelig de ukene jeg får være der hver eneste sommer. Vi gjør ingenting annet enn å kose oss. Denne sommerferien fikk jeg faktisk lite tid der. Tilbrakte den aller første uken hjemme, før jeg dro til Spania. Dro rett fra Spaina til Tjøme, i og med det er stedet vi bor om sommeren. Der var jeg kun noen dager før jeg tok turen til Telemark, og sånn gikk det videre. Fikk meg en uke der sammen med Fride nå, og det var så hyggelig. Thea har også tatt turen ned to ganger, og Fam tok også en liten tur tid. Så hyggelig å ha med venner. 

-

Har tidsinnstilt så mange innlegg framover (over to uker med innlegg), derfor er det ikke så mye å skrive til hvert innlegg. Jeg vet rett og slett ikke hvor jeg er eller hva jeg gjør når det blir publisert. Skal prøve å logge meg inn her litt sånn at jeg kanskje kan endre litt på teksten til innleggene, sånn at ikke alt jeg skriver gir null mening. Nå sitter jeg nok på vei til Sørlandet, om alt går etter planen. Har pakket med meg kamera, i håp om at jeg kommer til å ta noen sommer bilder. Skal prøve så godt jeg kan, for det blir mye bilder som dette på bloggen. Kanskje like greit å få litt endring. 

 

-Da er jeg snart på vei nedover til Sørlandet, men tenkte å oppdatere dere litt før den tid. Her er noen bilder fra Tjøme. Litt annerledes bilder, men synes de ble ganske så kule. Hatten jeg har på meg er fra H&M. Kjøpte den for 150 kroner, og synes det blir så kul på bilder. Er ikke god på å bruke ting som dette på skolen, men burde kanskje bli bedre til det. 

, Bærum

hits

DESIGNET ER LAGET AV IRISEDVARDA