2015 - DUBAI

TROMSØProcessed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with b5 presetProcessed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Helloo! Følte det ble litt sent å si god morgen, men det er faktisk ikke så mange timer siden jeg sto opp. Jeg landet sent i går kveld, og var ikke hjemme før 23 tiden. Flyet var forsinket, men var så heldig å få byttet fly - så ble heldigvis ikke alt for sent. Flyet var faktisk forsinket til også, så var ikke så heldig med fly valgene mine haha. Men nå er jeg hjemme. Morgnen i dag har jeg brukt på å fikse noen småting jeg gleder meg til å fortelle dere om - om noen uker!! Nå skal jeg straks komme meg ut døren for å møte Lisa, og etter det så skal jeg på ett kurs i forbindelse med jobben. Så er en ganske rolig å grei mandag for meg. Her er noen bilder fra turen til tromsø. Skal poste noen flere enten i kveld eller i morgen. Håper dere alle får en super fin dag!! 

CECILIE 

DUBAI


Hallo! Jeg har vært så heldig å få oppleve mye siden jeg sluttet å blogge for 2 år siden. Derfor har jeg så lyst til å dele noe av det jeg har opplevd med dere. Tenkte derfor nå å poste noen bilder fra Dubai. Disse bildene er tatt da jeg var der i 2015, og i 2016. Dubai har alltid vært ett av de mest fantastiske stedene jeg vet om. Varmen, strendene kombinert med stor by - finnes ingen bedre kombinasjon enn det. Det har derfor blitt ett av de stedene jeg alltid ønsker å reise tilbake til. Har noen bilder lagret på kameraet som jeg også tenker å dele med dere senere, om dere skulle ønske det. Denne helgen er jeg så heldig som ikke jobber, og benytter anledningen til å reise til Tromsø. Reiser i morgen tidlig, og blir til søndag. Kameraet skal jeg også ta med meg, så skal love å poste noen bilder når jeg kommer hjem. 

CUV

ON MY WAYwææ!! Kan nesten ikke tro at jeg om bare noen timer er på plass i Dubai. Jeg elsker det stedet, og kan virkelig ikke vente med å være der i hele 10 dager. Denne gangen skal vi se en litten annen del av dubai enn det var har gjort de andre gangen vi har vært der. VI har nemlig tidligere bodd i nabo emiraten hele ferien, men denne gangen skal vi også bo noen dager midt i selve dubai. Så dette ser jeg så mye frem til. 

,

hits

DESIGNET ER LAGET AV IRISEDVARDA