2015 - LONDON

OLAJAKKE

.

Ojj! Ikke meningen å være borte fra bloggen så lenge. Mye som skjer om dagen, og da har jeg ikke hatt mulighet til å redigere bildene fra London. Her er ihvertfall noen, men det kommer flere siden. Jeg skal reise bort i påsken, og skal prøve å se om jeg klarer å samle opp innlegg slik at ikke fraværet fra bloggen varer enda en uke. Der jeg skal i påsken er det virkelig drømme sted å ta bilder, og tok over 3000 bilder når jeg var der i fjor, så håper at jeg i år også kan få fotografert litt der. 

.Har forsatt en god del bilder fra London turen jeg ikke har delt med dere enda. Her er ihvertfall noen bilder fra den første dagen vi hadde der nede. Har mye skole disse dagene, og bruker derfor tiden min på å øve til kommene prøver. I tilegg leser jeg teori, så er veldig mye jeg skal kunne før sommeren. Derfor blir ikke bloggingen akkurat som jeg ønsker. Nå er det jo bare noen måneder til sommerferien, og da skal jeg ihvertfall få tatt masse bilder. Vanskelig å ta fine bilder når det blir så fort mørkt, og når det er så kaldt. Om under 3 uker reiser jeg igjen (!!!), så da skal jeg få tatt noen fine sommerbilder satser jeg på. 

THERE´S NOWHERE ELSE

 Jeg er hjemme! Det har jeg tross alt vært siden natt til tirsdag. Dagene har gått i ett siden den tid, og jeg har derfor ikke fått tid til å redigere, og poste bildene. Så her er noen bilder fra turen - endelig. Kommer nok til å fortelle dere mer om turen siden. Vi koste oss veldig mye, og det var veldig morsomt å reise ett sted helt på egenhånd. Det å skulle finne fram til steder, og være i en by som London sånn gjør at man lærer masse. Denne helgen er helt stappet, men håper virkelig jeg får tid til å poste litt her. Skal i to 18årsdager denne helgen, og gleder meg såå mye. For min del blir dette de to aller første også, og jeg har jo gledet meg til dette hele livet omtrent haha. Kan nesten ikke vente til jeg har bursdag, og jobber som bare det med teori til lappen. Håper jeg har lappen i boks innen jeg er 19. Det hadde jeg virkelig trengt. 
LONDON - 2015

 

(!!!!) Dette er helt syktt. For omtrent 3 dager siden satt jeg på skolen og fikk en sprø ide om at det hadde vært morsomt å feire Ebba sin bursdag i London. I og med at hun blir 18 (!!), så hadde det vært gøy å gjøre noe spesielt - noe man kommer til å huske. Derfor satte jeg med den på nettet og søkte litt rundt, og fant noen billige billetter. I går kveld ble billettene bestilt. En skikkelig jentetur med andre ord - kan nesten ikke tro det. Blir første ordentlige tur alene som nesten 18. Derfor ser det ut som at mitt reise år ikke blir noe å klage på i år heller. Det er jeg så takknemlig for - det å reise er tross alt det aller beste jeg vet om. 

I går kveld så jeg en lignede collage på bloggen til Angelica Blick og synes det så veldig kult ut - derfor prøvde jeg med selv litt i dag. Bildene er tatt fra mine favoritt blogger Angelica Blick og Janni deler  - og noen andre jeg har funnet på tumblr, weheartit og instagram. Håper selvfølgelig at jeg får tatt en god del bilder når Ebba og jeg tar turen dit. Gleder meg såå masse!

, Bærum

hits

DESIGNET ER LAGET AV IRISEDVARDA