2015 - SPANIA (CIUDAD QUESADA)

.
LUNSJ.


Bilder fra en av de siste lunsjene vi hadde i Spania. 

.


Jeg elsker blomster, og da vi var i Spania kunne jeg ikke gjøre annet enn å ta bilder av disse blomstene. Den ene dagen tilbrakte vi på ett marked som jeg har vist bilder av tidlgere, og der var det flere boder med masse blomster. 

PALMER

Bilder fra dagsturen til Alicante i vinterferien. 

STRIPER
Noen Bilder fra Spania som jeg forsatt ikke har delt med dere. Det kommer noen innlegg fra Spania mens jeg er i Dubai. Har aldri fått blogget det, og derfor passet det bra når jeg ikke har noen mulighet til å blogge. Men når jeg kommer hjem har en forhåpentligvis massevis av bilder å dele med dere. 

ALICANTE

En av de siste dagenet tok vi turen inn til Alicante. Vi dro rett etter at jeg var ferdig på skolen, og rakk akkurat å få noen timer der før jeg måtte hjem igjen for å komme meg tilbake til skolen. Vi fikk sett litt av byen, og koste oss masse i det fine været. Har flere bilder av alicante, men jeg har en greie for palmer så tenkte bare å vise dere de først. Jeg ble faktisk veldig overasket over hvordan byen så ut - trodde ikke at det skulle være så pen. Så nesten ut som en blanding av Palma, og Barcelona, som er to av mine favoritt byer. 

Stones
// bilder fra spania //

Tenkte bare å poste ett lite innlegg før jeg reiser, for om bare noen timer sitter vi på flyet på vei til London. Jeg vet ikke hvordan det er med nett der nede, og tar prioriterer derfor ikke å ta med meg macen. Har tidsinnstillt noen innlegg - slik at det blir blogging de dagene jeg er bort reist. Kameraet har jeg selvfølgelig meg, så skal prøve å ta masse bilder som jeg kan dele med dere når jeg kommer hjem. Kommer til å poste flere bilder på instagram, så om dere vil følge meg der, så heter jeg @cecilieuv. 

MARKED


Den aller siste dagen tok vi turen til et marked litt utenfor byen vi bodde i. Var veldig morsomt å gjøre noe litt annerlede - i og med at været ikke var så fint heller, så passet det veldig fint. Vi dro videre å spise lunsj ett sted ved havet - som det kommer flere bilder av siden. Nå har jeg så mange bilder jeg ønsker å poste at jeg ikke har helt oversikt over alt. Men skal se hva jeg får gjort i kveld, eller etter at jeg har fikset passet mitt. Fant ut for noen dager siden at jeg ikke har pass som holder til påskeferien - så det må jeg få fikset så fort som mulig. Nå skal jeg straks komme meg ut døren for å rekke trening. 

sneak peek


 

//noen få av bildene jeg tok i spania, mye mer kommer siden//


Jeg er hjemme igjen, og det har jeg vært siden søndag kveld. Har ikke fått blogget siden jeg kom hjem, men har masse bilder jeg ønsker å dele med dere framover. Turen hjem gikk veldig fint, men litt forsinkelser gjorde at det tok litt lengere tid en planlagt, men det gjorde meg egentlig ikke så alt for mye. Det er ikke mange dagene til jeg setter meg på flyet igjen, og derfor skal jeg bruke dagen i dag på å få pakket ut - for så å pakke ned igjen. Gleder meg så utrolig mye til å reise til London med Ebba - kommer til å bli så utrolig gøy. Ikke minst gleder jeg meg til å feire 18 årsdagen hennes på søndagen. Såå morsomt at folk blir 18. Før jeg kommer meg dit har jeg noen innlegg jeg må ha publisert før jeg reiser, som jeg håper kommer ut i løpet av noen dager. Nå skal jeg straks løpe for å rekke bussen, og komme meg til skolen. 

Soloppgang


Dette er virkelig noe av det fineste soloppgangen jeg har sett. Vet ikke om dere får det samme inntrykket via bildene, men det var virkelig helt fantastisk. Som sagt så gikk flyet så tidlig, at jeg fikk med meg hele soloppgangen i det vi var i luften. Så magisk! 

ANANAS

 
Jeg har fått en eller annen greie for ananaser - ikke vet jeg hvorfor. Synes de er så utrolig kule (haha), og derfor måtte jeg legge ut noen bilder av det her. Synes også det så veldig kult ut med blåfarget fra bassenget i bakrunnen. 

by the ocean
Den første Lørsdagen dro vi som sagt til nabo byen. Der spiste vi lunsj på en restrurant rett ved havet - super fint. Vi satt helt ved enden, og fikk mulighet til å se ut over hele havet. Var også veldig fint vær denne dagen, så kunne kjenne solen steke. 

.// kjole fra bikbok, sko fra nike og veske fra marc by marc jacobs //

BREAKFAST IN SPAIN// bilder fra den aller første frokosten i Spania // 

Det er bare super digg å sitte ute å spise frokost - kjempe sommer stemning. Noen av dagene her har vi vært oppi i 23 grader, og det er noe veldig annet enn det vi har hjemme i Norge om dagen. Noen dager har ikke vært akkurat vært det beste, men sånn blir det jo alltid. 


.
En av dagene tok vi bilen til nabobyen med navn Torrevieja og spiste lunsj. Fikk tatt noen bilder der nede. Var utrolig fint der nede, og vi koste oss masse med veldig fint vær. 

 

 

SUN

 

 

 


Solen skinner som bare det her, og det er faktisk veldig varmt. Hadde ikke sett for meg det, men opp til 20 grader. Så kjempe kjempe deilig. Jeg husker ikke at jeg håpet at det ble sol når vi var her, og det er det jo virkelig. Vi skal jo være her tilsammen i nesten 10 dager, så får jo god tid til å nyte dette også. 

Up In The Air


 

 

 På flyturen hit var det en helt fantastisk himmel. Tok omtrent 300 hundre bilder bare ut av viduet i løpet av de timene jeg satt der. Flyet gikk ca klokken 07.00, og da var det forsatt mørkt - noe som gjorde at vi fikk med oss hele soloppgangen i flyet. Det er noe av det aller mest fantastiske jeg noen gang har sett, men det skal jeg vise dere noen bilder av siden. Her er noen andre bilder fra turen i mellomtiden. 

I dag dro vi til en strand 30 min unna, fordi jeg ville ta litt bilder - kommer til å legge de ut siden. Tok meg en liten treningsøkt i det vi kom hjem, og har noen lekser jeg skal ha gjort til i morgen (ups..), og skal opp tidlig for å komme meg på skolen i morgen. Første ordentlig skoledag i morgen, så er veldig spent!!

SOMMERKJOLE
Jeg koser meg skikkelig i varmen - kan ikke si noe annet enn et det er deilig å ta fram sommerkjolene og conversene igjen. Har prøvd å bruke converse hjemme nå - og det er mildt sagt veldig kaldt, så deilig å kunne bruke det her. Selvom jeg må ta med meg en ekstra jakke når vi går ut døren, så er det forsatt super deilig. I går ble det en ganske så rolig dag. VI startet med en super digg frokost her i huset, og latet oss egentlig bare før vi kjørte til nabo byen. Der spiste vi lunsj ved vannet (kommer bilder av dette siden). Etter at vi hadde vært innom et super stort matsenter så dro vi hjem. Kvelden tilbrakte vi hjemme i sofaen, med film.

.

 


Internettet fungerer så bra her - så det kan ikke stoppe meg fra å blogge. Her er noen bilder fra den første lunsjen vi spiste her nede. Vi spiste på det "faste" stedet vi pleier, og koste oss masse. Kan jo ikke si noe annet at det er veldig avslappende å være ett sted jeg har vært flere ganger - da faller man så lett på plass. 

Fremme

// sommersko, sol og vann //

Denne dagen har virkelig vært utrolig lang - og jeg kan nesten ikke vente med å legge meg å sove. Vekkeklokken sto i dag på 04.30, så fikk kun 3 timer søvn. Landet i Spania rundt 11 tiden, og framme i huset i 14.00 tiden. Vi rakk å spise litt lunsj, før jeg skulle på skolen. Kan ikke si noe annet enn at jeg er utrolig fornøyd med opplegget. I dag hadde jeg en time - men lærte meg mye bare i løpet av den korte tiden. Der slipper jeg virkelig ikke unna. Men jeg kan virkelig ikke skryte på meg noen spansk kunnskaper, for jeg starter helt fra starten - nivået ligger på: dette er en bok. Jeg har hatt spansk i snart 5 år på skolen, men kan virkelig nesten ingenting. Så blir morsomt å se hvordan jeg ligger ann i det jeg kommer hjem herifra.

Tomorrow

Om noen timer reiser jeg til Spania. Har ikke startet å pakke enda, og må dra hjemme fra ca klokken 5 i morgen tidlig - så litt dårlig tid. Dagen i dag har gått i ett - skole, og rett på trening, før jeg møtte noen jenter å spiste middag. Var kjempe hyggelig å gjøre noe sosialt - i og med at jeg skal være borte hele ferien. Skal selvfølgelig bli godt med sol, men gruer meg litt til å skulle jobbe med skole i ferien (hehe). Her er noen bilder fra sist jeg var der, og håper været blir like bra som den gange - sånn at jeg får tatt noen bilder. 
, Bærum

hits

DESIGNET ER LAGET AV IRISEDVARDA