FOTOGRAFIER

SNEAK PEEK


God morgen! Nå sitter jeg på toget på vei til flyplassen, og benytter derfor anledningen til å poste noe her. Vet ikke om jeg får tid til det når jeg kommer meg til Tromsø. Skal kun være der i noen timer, så vil utnytte tiden jeg har der mest mulig. Men pcen er med, så kan hende jeg stikker innom å sier hei i løpet av helgen. Her er i hvert fall noen bilder jeg tok med superflinke Emilia!! Dette er bare en liten snik titt, for jeg har så mange kule bilder jeg gleder meg til å vise dere!! Var så gøy å ta bilder med Emilia fordi hun er så dyktig, og lærte så mye av henne. Mer får dere se senere. Håper i hvert fall dere alle får en super fin lørdag til tross for at det ikke er så alt for fint vær i dag.

CUV


 

.


Denne uken går ufattlig fort - kan ikke tro at det er onsdag i morgen. Har hatt to super digge skole dager, og vet at morgen dagen ikke blir noe verre. Derfor er det kanskje ikke så rart at det går fort heller. Det er kun 2 dager igjen av min skole uke - uten om at jeg skal på skolen med en gang jeg kommer til spania på Fredag. Har fått skoleoversiktet min for uken der nede - og skal på skolen 2 ganger om dagen (utenom helgene), så håper virkelig jeg får jobbet med spansken. 

Her er en smakebit på noen bilder Fam tok av meg i dag - det kommer flere siden. Bildene er nok ganske like, men skal prøve å få delt det ut i litt flere innlegg - slik at jeg har noen innlegg mens jeg er bortreist. 

 

.// genser fra zara og hatt fra Brandy Melville// 

Elsker fargene på disse bildene. Havet ser helt lyse blått ut, og skulle nesten tro det var sommer. Var utrolig kaldt da vi tok disse bildene - derfor kan dere se at jeg på noen av bildene er veldig anspent, haha. Denne uken har gått veldig greit hittil (selvom det bare er mandag), og det mye grunnet at det er mye som skjer når man bytter skole. Derfor gleder jeg meg veldig til å komme gjennom denne første uken - for så at jeg kanskje føler at jeg går på Sandvika og ikke stabekk. Veldig rart nå ihvertfall. Uansett så håper jeg dere liker bildene.

Roses

 
 

.Førte gang jeg legger ut bilder av det nye håret, haha. Det begynner jo å bli en veldig godt stund siden jeg gjorde dette, men fargen er det forsatt. Den har sakte men sikkert gått ut, så det var ganske mye mørkere etter at jeg farget det. De første dagene var det så utrolig rart, men nå er jeg blitt veldig vant til det. Hva jeg gjør videre nå er jeg ikke helt sikker på - enten lar jeg det bli sånn, eller så farger jeg hele håret mørkere. Vi får se hva tiden viser. Men dette er var noen av bildene Fride og jeg tok i går. Det kommer flere bilder siden. Endelig

 

Dette er skikkelig rart. Det er ca 4 måneder siden sist jeg logget meg inn her. Føler meg nesten som en nybegynner igjen. Jeg skulle ønske jeg hadde en god forklaring på hvorfor jeg plutselig stoppet å blogg, men det har jeg på mange måter ikke. Jeg tror bare at det kom til en punkt hvor jeg måtte ta meg tid å skjønne hvorfor jeg brukte tid på dette. Som dere nok har skjønt er jeg veldig glad i å ta bilder, og derfor startet jeg å blogge for snart 3 år siden - og derfor begynner jeg også igjen nå. Jeg har savnet det å ta bilder så mye. Selvfølgelig har ikke kameraet ligget på hyllen i 3 måneder, men det er ikke langt unna. Jeg hadde egentlig planer om å komme tilbake for kanskje 2 måneder siden, men macen min var ikke enig. Den har vært på reprasjon, og den har forsatt ikke villet fungere som den skal - jeg håper at den denne gangen ikke kapitulerer. Hvordan jeg kommer til å blogge framover er jeg litt usikker på, men jeg vet at jeg har en god del bilder jeg skal vise. 

 
.//Smykker - Angelica Blick for BikBok//

//Kjole - BikBok//

nude colorsPhotobooth

Tok disse photobooth bildene i Berlin, og dere som følger meg på insta har nok allerede sett noen av de. Men ville legge det ut her også. Elsker sånn type bilder, og det blir også veldig kult når man tar flere av de på et bilde.

.


solbriller fra FWSS
.


Tok disse bildene for noen uker siden, men elsker det lyset. Og fargene ble så fine. 

.


.


sneak peek

Enda et bilde jeg tok med Fride. Kommer flere bilder siden, men synes dette her var ganske kult. 

..


.
Jeg ser nå at jeg ikke har oppdatert dere på fire dager. De siste dagene på fjellet var internettet så dårlig at jeg faktisk ikke fikk mulighet for det, og da jeg dro hjem for å være litt med venner de siste dagene så ble det bare ikke tid. Nå er alt tilbake og jeg har masse å blogge om. Har tatt en god del bilder den siste tiden, som dere kommer til å merke her på bloggen. I dag har jeg ikke gjort stor annet enn å være på skolen, og har ikke større planer for kvelden heller. I morgen derimot skal Fride og jeg til byen, og forhåpnetligvis komme oss inn på VIP for å møte Angelica Blick. Dessverre slutter vi sent, og tror neppe vi rekker det. Da får jeg ikke sett henne, og det har jeg så lyst til! .

Etter denne helgen så er det bare 3 skole dager, før Fride og jeg reiser til BERLIN! Kan ikke fatte at det er så kort tid til. I dag er det faktisk bare en uke til, og jeg gleder meg som et lite barn. Shoppe, ta bilder og kose oss masse. Tror faktisk ikke det kan bli bedre. Det er ikke meldt så fint vær, men håper på at de ender seg. Uansett er det helt fantastik vær her hjemme så får bare nyte det så lenge det varer. 

.

Den andre dagen tok vi en tur ned ved vannet. Det var så fint der. Skal legge ut noen flere bilder fra dag nummer 2 senere. Akkurat nå er jeg sammen med Ebba, og skal kanskje på en utstilling i kveld. Håper alle får en forsatt fin kveld videre:) 

O.N.S.D.A.GBare en liten oppdatering. Jeg er så lei for at jeg ikke blogger noe som helst om dagen, og det kommer ikke til å bli helt som normalt før i løpet av neste uke en gang. Det er endel å gjøre på skolen og iphoto fungerer forsatt ikke. Det er så irriterende, for har ikke tilgang til bildene mine. Derfor blir det heller ikke noen innlegg. I dagen i dag startet på Elixia, før jeg dro på skolen. Etter skolen dro jeg faktisk tilbake en tur sammen med Thea. Nå sitter jeg å jobber med en samfunnsfag innlevering som skal være ferdig helst til i kveld, og jeg har ikke skrevet ett ord. 

.
.


Da er jeg hjemme igjen! Kom hjem allerede på mandag kveld, men har ikke fått tid til å legge inn bildene på pcen før nå. Sent mandag kveld landet vi på Torp, og det tok over 1 og en halv time før vi var hjemme. Gårsdagen var fylt med skole, og matte. Øvde så mye på matteprøven i går, slik at jeg i dag omtrent ikke trenger å øve noenting. Det er så deilig. Bilder fra turen kommer det masse av. Her er noen få, og se så mye sol. Savner det allerede, og hvertfall når jeg så snø utenfor vinduet i dag tidlig. Heldigvis er det bare10 dager til jeg reiser tilbake. Nå skal jeg redigere litt bilder, før jeg setter meg ned å jobber med matten igjen. Ha en forsatt fin kveld!

.

Stranden tenkte jeg å legge ut noen bilder av (det kommer sikkert noen senere også). Elsker virkelig den stranden der. Den tok på en måte ingen ende. Det var jo bare så deilig å kunne sitte å se ut mot havet. Stranden tilhørte hotellet, noe som gjorde at vi ikke måtte følge noen av klesreglene der når vi lå på stranden. Har hørt om noen som har måttet dekke seg til på stranden, og det er jo ikke akkurat det man ønsker på ferie. Klesreglene var helt annerledes om man dro ut til byen.

Over til noe annet, konserten i går var helt syk! Dødsbra! Så glad for at vi bestemte oss for å dra i sisteliten. Skulle kanskje hatt ståplasser, men det var solgt ut da vi endelig hadde klart å bestemme oss. Gjorde ikke så mye bare at det alltid er litt bedre stemning på gulvet. Uansett, som dere kanskje ser så har det vært litt endringer i "designet" den siste tiden. Har blitt endret litt på skriften, men nå er jeg kjempe fornøyd. Det er super flinke Iris som har gjort det, og bloggen hennes finner dere HER. Ta gjerne er tur innom. 

 

SUNSET
Hei igjen! Noe jeg virkelig elsker ved denne tiden på året er solnedgangen. Ikke bare er det så fint å se på, men se så fine bilder man kan ta. Dere så jo at jeg blogget noen bilder av solnedgangen i går. 

PHOTOS

BILDER JEG HAR TATT

Heidere! Som dere alle nok har fått med dere så tar jeg omtrent alltid bilder til bloggen med Thea, og derfor er det endel bilder jeg har tatt som ligger på hennes blogg. Tenkte derfor å sette smmen noen bilder jeg har tatt av henne her, og om dere ønsker å se enda flere bilder jeg har tatt av henne og hun har redigert så kan dere besøke bloggen hennes HER. 

Hva synes dere om bildene? 

SOLNEDGANG

Hei:) I dag har jeg tilbrakt dagen min i Oslo. Thea og jeg bestemte oss nemlig for å dra til byen å ta noen bilder, og tok bilder helt til solen gikk ned. Men solen går jo ned alt for tidlig nå, så vi tok deretter en tur til cc vest for å trene. Det ble en veldig liten treningsøkt for min del, og måtte hjem ikke å være litt sammen med familien. Kvelden har jeg brukt på å gjøre lekser, og redigert bilder. Her kommer noen bilder, synes de ble utrolig kule. Håper dere alle har hatt en super søndag!Hva synes dere om bildene?

PICTURES
15.10.2013

 Heeidere! Det var kjempe mange som meldte seg på linkrunden i går, litt under 80 stykker (:O). Så jeg skal litt senere gå gjennom alle disse, og det er faktisk noe jeg gleder meg veldig til. Derfor kommer linkingen i løpet av morgen dagen. Nå skal jeg til byen, så får se om jeg rekker å blogge i kveld, men det tror jeg ikke. Håper alle får en forsatt fin kveld videre.

PONT DE IARCHEVECHE
PICTURES


HALF OF ME
Heeidere! Etter jeg har vært på fjellet kommer det alltid mye bilder her på bloggen, for bruker mye tid på å ta bilder på fjellet. Så derfor kommer det alltid slike perioder hvot det er mye fotografier på her, men det går vel greit? Men i hvertfall, tenkte jeg kunne tipse dere om en sang i samme slengen, slik at det ikke bare er bilder. Denne sangen har dere nesten helt sikkert hørt før, og den er veldig gammel, men fant den frem nå og synes den var på fin. Den er av rihanna, og jeg hadde i hvertfall ikke hørt den før, men kanskje noen av dere hadde det?

 
STRÅ
 

 

BLOMSTER-Cecilie UV

,

hits

DESIGNET ER LAGET AV IRISEDVARDA