BLACK AND WHITE FOTOGRAFIER

LOVE

Elsker virkelig denne broen i Paris - disse bildene er fra da jeg var det sist. Så morsomt å lese på noen av disse også - for noen av låsene er ganske gamle. 

Sunday

Denne helgen gikk alt for fort (som alle helger), og har helt glemt å blogge. Fredagen jobbet jeg på et julebord sammen med Ebba som servitør - noe som tok hele fredagen. I går kveld spiste jeg middag med noen jenter som jeg skal begynne på skole med - noe som var super hyggelig!! 

Her er to bilder fra i dag. Jeg møtte Fride en tur, og tok en god del bilder. Er ikke ferdig med å redigere resten, men håper jeg får gjort det ferdig i løpet av kvelden. Håper dere alle har hatt den bra helg:) 

Svarthvitt

Litt av bildene jeg har tatt den siste tiden. Elsker svarthvitt bilder, så det er nok noe som kommer til å komme mye av framover.

.


black and white.

God morgen! Jeg sto opp for ikke lenge siden, og har ikke brukt tiden på noe annet enn å redigere litt bilder. I dag er det strålendesol og regner derfor med at vi skal gå en tur langrenn litt utover dagen. Ellers har jeg ingen planer. Det er ikke stort som skjer når man er på fjellet så har heller ikke så alt for mye å skrive om heller. Uansett så håper jeg at alle dere får en kjempe fin dag!

08.04.2014

bilde fra lørdag 

I morgen er det klar for enda en tentamen, og sitter derfor å jobber med det nå. Torsdag er det også klart for mattetentamen, som for min del er det som kanskje er den viktigste av alle tentamene denne perioden. Derfor må jeg øve så utrolig mye til det. Her er et bilde fra lørdagen når jeg og Thea var i byen. Synes det ble ganske kult. Har redigert noen av de andre bildene også, så skal se om jeg får lagt det ut i løpet av dagen også. 

.

, Bærum

hits

DESIGNET ER LAGET AV IRISEDVARDA