HVERDAG

JEG HAR BYTTET BLOGG

BLOGGEN FINNER DU HER

Heii!! For noen dager siden bestemte jeg meg veldig spontant for å bytte bloggplattform. En av grunnene til dette er ett ønske om å gjøre noe annerledes. I tillegg ønsker jeg nytt design, og på mange måter en mer profesjonell blogg. Da jeg kom over Nouw for noen måneder siden synes jeg det virket super spennende. Derfor bestemte meg for for det, da jeg jeg kom inn på tanken om å bytte. Derfor brukte jeg mange timer på å legge over innlegg og fikse design. Og den er nå nesten helt klar. Det er ikke bare bloggen som er annerledes, men jeg har også valgt å bytte navn. Nå bruker jeg hele navnet mitt, noe jeg lenge har ønsket. Det er også noe jeg synes er litt mer voksent, og passer den fasen jeg er i.  Så dette er slutten på denne bloggen, og dere kan nå følge meg HER. Ta gjerne en titt innom, det hadde vært super gøy!! 

CECILIE 

BILDER FRA HELGEN 

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with lv03 preset


Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with lv03 preset

Heloo! Da har jeg endelig fått redigert bildene fra helgen. Vi bodde på ett superfint hotell nede ved vannet, og hadde utrolig flott utsikt mot hele havnene, og ishavkatadralen. Jeg har jo vært der noen ganger før, men har aldri bodd finere enn dette. Kunne ligge i sengen og se ut mot havet. Rommet hadde også egen terasse, som kan være superhyggelig om sommeren (det var dessverre litt kaldt nå). Lange turen ble de dessverre ikke. Jeg landet Lørdag halv 14 - en time senere enn planlagt, og dro søndag ettermiddag. Noen timer fikk jeg heldigvis, og det var det viktigste. Neste gang skal vi prøve å få til en hel helg. Det er dessverre litt vanskelig i forhold til jobben, og derfor var dette er veldig god løsning. Turen var veldig fin tur, og vi koste oss masse. 

CECILIE 

JEG ER TILBAKE!Processed with VSCO with b5 presetOj! Dette føles så rart. Tenk at det snart er to år siden sist jeg postet noe her inne. Det føles utrolig merkelig å skulle skrive igjen, men samtidig synes jeg det er veldig gøy å være tilbake. Jeg har lenge på dette med bloggen, og vært veldig usikker på om det var riktig å komme tilbake eller ikke. Jeg har kommet frem til at jeg synes dette er for gøy til å la være. Ser ingen grunn til å ikke komme tilbake nå som jeg faktisk er ferdig på skolen og har tid. Det er fortsatt bilder som er min store interesse, og jeg har så mange bilder nå som jeg virkelig har lyst til å dele - og det finnes ikke noe bedre sted å dele de enn akkurat her. Derfor vil bloggen bære preg av at det er bilder jeg liker. Innleggene kommer derfor ikke til å være fylt med lange tekster, men jeg skal selvfølgelig prøve å legge igjen noen ord i ny og ne. 

De siste ukene har jeg jobbet med å gjøre klar en god dose med innlegg, slik at det kommer innlegg regelmessig. Men! Dette er fortsatt litt uvant, og det kommer derfor til å ta litt tid å få dette inn i det daglige, men skal prøve så godt jeg kan. Jeg gleder meg i hvert fall veldig over å være tilbake. Skal virkelig gjøre mitt beste, og håper dere har lyst til å følge meg her videre! 

CUV

.Gikk gjennom noen gamle bilder fra sommeren 2014, fordi jeg har tenkt mye på sommeren som kommer nå. Og fikk faktisk skikkelig festval følelse av å se på disse bildene. Ikke har jeg en god grunn til det, men kanskje det har noe med filtere å gjøre (hahha) - eller bare at jeg er ekstremt opptatt av festival om dagen. For noen dager siden bestilte vi flybilettene til køben (roskilde), og bruker så mye tid på å sitte å høre på musikk de festvaler jeg skal på. Det at Kygo kommer til Roskilde gjør ikke akkurat at jeg gleder meg noe mindre for å si det sånn. Selvom det er over 100 dager til, så er det godt å vite at det er noe morsomt som skjer så fort jeg er ferdig med alle tentamner og eksamner. 

INSTA LATELY         Her er noen av de siste bildene jeg har lagt ut på instagram, dere kan følge meg på: cecilieuv.

.Jeg er vell egentlig ingen person som legger stort merke til denne dagen, men jeg hadde noen ubloggede bilder av noen rosen - som passet annledningen (haha). I dag har jeg ikke skole her nede - noe jeg ikke har verken lørdager eller søndag - derfor tenker jeg å utnytte denne dagen mest mulig. Hva vi skal vet jeg ikke enda, men kanskje tar vi en tur til en shoppingsenter som ikke er så alt for langt unna, ellers så drar vi å spise lunjs ett sted - uansett så skal jeg prøve å ta med kameraet. Hvordan er det dere pleier å tilbringe denne dagen? 

travel essentials

// ting jeg alltid må ha med meg på tur, også har jeg alltid med meg kamerat i håndbagasjen// 

Om alt går etter planen - så sitter jeg nå på flyet, og om noen timer sitter jeg vell godt plantet på skolen. Jeg vet faktisk ingenting om hvor god tilgang jeg har til internett der eller ei, men håper jeg klarer å fikse noe. Derfor har jeg tidinnstillt noen få innlegg, men det er ikke mye - så håper jeg finner internett ett eller annet sted der nede. 

lunsj.
Denne uken har virkelig vært en kjempe bra uke. Sluttet rundt klokken 12 på mandag, tirsdag og onsdag - kan virkelig ikke tenke meg noe bedre. Det er jo selvfølgelig ikke en vanlig uke, men denne uken var det flere av lærerene som var borte - noe som førte til at vi fikk noen oppgaver å gjøre hjemme. Tirsdagen sluttet vi egentlig klokken 14.45, men i og med at vi læreren ikke var der, og at vi kun fikk noen få oppgaver å gjøre - så kunne Fam og jeg dra hjem rundt 11.00. Hadde litt under en time skole - super deilig. Derfor dro vi hjem å lagde oss lunsj, og koste oss masse. I kveld skal jeg ut å spise med noen jenter fra skolen, før jeg skal hjem å pakke. Reiser så utrolig tidlig i morgen, og må være ute av huset i 5 (!!) tiden - derfor litt smart å ikke legge seg alt for sent. 

FAVORITTER


// 1. HER, 2. HER, 3, HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER, 9. HER, 10. HER, 11. HER //


Om ikke mange dagene reiser jeg til "varmere" strøk - med andre ord 13 grader. Selvom det ikke er ordentlig sommervært, så fikk jeg veldig lyst til å se litt på nettet etter sommer klær. Fant selvfølgelig noe jeg synes var fint - det dere ser over. Gleder meg virkelig til jeg kan begynne å gå med shorts og t-skjorte igjen, også håper jeg den norske sommeren blir like bra som det den var i fjord - for det var virkelig helt fantastisk!! Noen andre som likte noen av plaggene over? 

mandag.


//bilder fra i sommer på Tjøme//

Ukene går utrolig fort for tiden. Jeg vet ikke om det er grunnet at jeg har begynt på ny skole, eller om tiden bare går veldig fort om dagen. Selvom tiden går fort, føler jeg egentlig at det skjer veldig lite. Ukedagene bruker jeg stort sett til å jobbe med skole, og litt tid går også til venner. Helgene er jeg som regel med venner, men de går jo alt for fort (!!). Men - om under en uke så er det vinterfeire,noe som for min del betyr - Spania. Der skal jeg gå på skole, og jobbe med spansken min. Planen er dessverre litt endret, i og med at Thea ikke blir med som planlagt - noe jeg synes er utrolig nedtur. Jeg kommer nok til å kose meg uansett, men blir jo selvfølgelig ikke det samme. Når vinterferien omsider er over, så er det jo faktisk bare noen få dager før jeg reiser til London sammen med Ebba, for å feire hennes 18 års dag. Jeg kan jo virkelig ikke klage (!!). Skal til og med reise bort i påskeferien også (men det kommer jeg tilbake til siden). Jeg er utrolig heldig som får oppleve så mye - og på så kort tid. Kommer nok til å bli en veldig fin tid framover - det håper jeg virkelig. Det at jeg skal reise en god del fremover vil heller ikke påvirke bloggen negativt heller - kommer til å ta så mye bilder. Synes kamerat har ligget stille alt for lenge nå, så skal virkelig bli godt fotografere litt igjen - har virkelig savnet det. Ble litt mye prat i dag ser jeg, men lenge siden jeg har skrevet noe som helst her. Uansett så håper dere alle får en veldig fine uke:)  

Pineapple


Denne uken har gått så fort, og kan nesten ikke tro at jeg skal tilbake på skolen i morgen igjen. Helgen har vært veldig bra - fredagen tilbrakte jeg sammen med noen av jentene hos Thea. Vi koste oss med fredags tv, prat og kos. Nå er Susanne og jeg akkurat ferdig med en skikkelig søndagsfrokost. Suuper digg å nyte siste dagen i helgen. Håper dere alle har hatt den bra helg! 

.Søndag igjen - men for en gang skyld gleder jeg meg til mandagen. Jeg er veldig spent på morgedagen mye fordi det er min første mandag på ny skole, og at jeg nå virkelig kommer til å få kjenne på at hverdagen kommer til å bli veldig annerledes. Skal snart ut å gå en tur med familien, før jeg skal ha møte med russejentene. I går kveld samlet vi oss noen jenter hos meg, og spiste taco. Vi snakket og koste oss - veldig hyggelig å ta noen lørdager som dette. 

Det Nye - Angelica BlickJeg leser egentlig veldig lite blader, men i og med at Angelica Blick var på forsiden - så hadde jeg ikke noe annet valg. Som sikkert noen har merket er hun min absolutt favoritt blogger. Har nesten ikke lest andre blogger, og ihvertfall ikke norske etter at jeg fant det. Svenske bloggere er noe helt annet synes nå jeg. Skoene dere ser på bilde er fra hennes kolleksjon med bikbok - håper virkelig hun skal designe noe for dem igjen. Noen andre som leser bloggen hennes? 

.

tatt så mange polaroid bilder denne ferien, og er er noen av de

Ojj, så glemte jeg litt bloggen igjen. Selvom jeg har hatt mye tid til overs denne ferien, har jeg valgt å bruke den på familie og venner. Synes det er ufattlig trist av ferien er over, og jeg er ikke klar for skole enda. Har også endret døgnrytmen min helt de to siste ukene. Jeg sovner 3 og våkner 1 (!?!?). Så lurer virkelig på hvordan det blir å stå opp i morgen tidlig. Denne ferien har jeg tilbrakt hovedsaklig hjemme. Vært mye selskaper og ting som har skjedd her, så det føltes riktigst. Dro en liten spontantur på fjellet dagen før nyttårsaften og ble der til nyttårsaften morgen. Ellers har det vært familie selskaper, julebord og nyttårsfering. Det kommer flere bilder av dette senere selvfølgelig. Nå skal jeg snart løpe ut døren for å møte Fride. Vi skal ta litt bilder, så om de blir bra - så kan det hende dere ser noen av de her i løpet av kvelden eller morgendagen. 

 

balloons.

Det er endelig sommerferie, og det er ubeskrivelig deilig. Min sommerferie startet vell egentlig i starten av forigge uke. Siden den tid har jeg kost meg i solen, vært med venner og egentlig bare kost meg. I dag er det bare en uke til jeg reiser i Spania, og det blir faktisk min 3 tur til Spania i år. Og det er heller ikke siste turen, i og med at jeg reiser til Barcelona i høstferien engang. Siden sist har jeg også hatt bursdag når jeg tenker meg om. Den dagen brukte jeg med venner, og familie. Har feiret den allerde med venner, så ble mest familie den dagen. Ble jo vekket av to fantastiske jenter om morgnen, og det var ufattlig koselig. Kommer flere bilder fra denne dagen litt senere på bloggen. 

den siste tiden


Oj, så lenge siden jeg har logget meg inn her. Har gjort masse morsomt den siste tiden, og har kost meg så mye. Derfor har det vært deilig å bare ta bilder med kameret uten å måtte dele det noe sted. Har slettet litt innlegg, og derfor ser det også ut som det er evigheter siden jeg blogget. Det har vært mye fri og langhelger den siste tiden, og de har jeg unyttet så godt jeg kan. Feiret bursdag, vært på Miley konsert, vært på hyttetur og kost med som bare det. Denne helgen var som nevnt på hyttetur sammen med bussen, og vi koste oss så mye. Beste helgen på lang lang tid, for en gjeng!! Tiden framover kommer forhåpentligvis til å bli like bra, nå er det ikke lenge igjen til sommerferien, og er ferdig med alt skolearbeid, og bøkene er allerede levert inn. Om jeg ikke kommer opp i muntlig eksamen, noe jeg tror jeg kommer til. Det får jeg bare ta helt som det kommer. Jeg ville bare stikke innom å si hei, sånn at dere vet at jeg lever. Vet ingenting om hvordan bloggingen blir framover, men skal prøve så godt jeg kan. 

everyday random.

Noen mobilbilder fra de siste dagene. Har ikke fått muligheten til å laste over bildene fra kamera derfor kommer det noen bilder som er tatt med mobilen. Nå er jeg godt i gang med pakkingen, og skal snart gå å legge meg. Dagen i morgen kommer til å bli veldig lang, og mye reising derfor godt å legge seg litt tidligere. ONE DAY UNTIL

Om ikke lenge skal jeg sette igang å pakke, for i morgen etter skolen reiser Fride og jeg til BERLIN!! Vi har gledet oss til dette siden Feburar, da vi bestillte billettene. Kan ikke tro at dagen snart er her. Vi har lagt en plan for alle butikker som skal besøkes, alle serverdiheter som skal sees: generelt alt vi må oppleve. Heldigvis reiser vi Onsdag, og kommer hjem Søndag, så har god tid på oss. Kommer til å ta alt for mange bilder der nede, så det kommer til å bli oppdatert mye så fort jeg kommer meg hjem. I morgen starter vi sent, og slutter relativt tidlig så utrolig deilig å ikke ha en lang dag foran med i morgen. 

.
Tok disse bildene en av de dagene det var aller mest sol. Det er så rart at det er så fint vær før vi en gang har kommet til Mai! Håper det blir mye fint vær i sommerferien også, i og med at jeg skal være hjemme neste hele ferien. 

Angelica Blick for Bikbok

Kjøpte meg disse skoene fra kollkesjonen til Angelica Blick. Er så fornøyd!! Kjøpte også noen smykker, og en veske i tilegg, men det kan jeg vise siden. I går var jeg i lunsj med noen familien venner, før jeg møtte noen venner på kvelden for å grille. Noen bilder fra dette kommer litt senere. I dag er planen egentlig å dra på stranden, men vi får se hva det blir til. Håper alle får en forsatt fin søndag!

.

 
I går var jeg på Bikbok på åpningen av kolleksjonen til Angelica Blick. Dro sammen med Fride og vi var så heldig at vi kom på VIP, og kom derfor inn en halv time før andre, for å møte henne og fikk komme før til å se kolleksjonen. Jeg elsker virkelig bloggen til Angelica Blick. Hun er utentvil den beste bloggen jeg vet om, og de å få møte henne var utrolig stort for meg. Etter at jeg hadde møtt henne var jeg nesten i sjokk. Bilde la jeg ut på instagram, og heter cecilieuv så dere finner det der. Uansett! Hun var virkelig bare verden søsteste menneske!! Kom selvfølgelig ikke tomhent ut av den butikken, og skal vise dere det senere. Kolleksjonen kommer i butikkene i morgen, og anbefaler alle å ta en tur innom. Skulle ønske jeg kunne kjøpe alt som var der!

 

Me Before You

Jeg startet å lese denne boken i Spania, og synes den er så fin. Tok derfor noen bilder av den når jeg var der nede for å dele den med dere. Vet mange er på fjellet i ferien, og da er det alltid godt med noen tips til hva men kan lese.

Train Station

Her er noen få bilder jeg tok sammen med Fam på Fredag. Flere kommer i løpet av uken. Nå er jeg kommet opp på hytta, og her skal jeg bli ut ferien, om ikke jeg tar en liten tur hjem. Deilig å ikke ha noen planer, bare lese, gå på langrenn, ta bilder og kose seg i solen. Alltid like deilig å komme opp på hytta.

Hva skal dere i ferien?

.
hatt fra bikbok

Synes det er så kult med hatter som dette, men jeg er ikke en av de personene som går så mye med det når folk jeg kjenner ser meg. Hvorfor vet jeg faktisk ikke, men føler det bare ikke helt riktig. Hva synes dere om slike type hatter? 

.

Tentamen nummer 2 ferdig, og det er ufattelig deilig. En gjenstår og det er selvfølgelig matten, og jeg kunne ikke gruet med mer. Føler meg virkelig ikke klar for å ha en så avgjørede prøve i morgen. Nå skal jeg jobbe i noen timer, før jeg drar inn til byen for å trene en tur. Kvelden skal jeg også bruke på å øve, om jeg klarer. 

Spørsmålsrunde

Den siste tiden har jeg fått en del spørsmål om kamera, og litt av hvert. Derfor tenkte jeg at jeg heller kunne svare på alt samtidig. Er det noe dere lurer på så er det bare å spørre, og har det spurt noen spørsmål som dere ikke har fått svar på så er det bare å spørre nå. Denne gangen skal jeg love å svare.

.


Jeg er ikke en av de personene som er så glad i å legge ut mobil bilder, men kamera på iphone 5 er faktisk ikke så ille. Disse bildene over er tatt med mobilen, og synes egentlig de ble ganske kule. Har flere kule apper på mobilen, som har masse kule redigeringeffekter til bilder. Så har egenltig endel bilder på mobile min som jeg gjerne skulle lagt ut her, så her er noen. De fleste bildene er fra min første tur til Spania, og ett av de er fra Drake konserten. Hva synes dere om bildene? .


God morgen, eller for meg i hvertfall. Om ikke lang til går turen til Spania, men tenkte å oppdatere litt her før den stund. Dette er tatt i Dubai, mens jeg satt i bilen. Det er faktisk også tatt med mobilen. Elsker å se gjennom gamle bilder som jeg har gjort nå. Kommer et lite innlegg senere, og så kan det hende jeg får oppdatert litt når jeg der. Unasett kommer jeg til å ta massevis av bilder der nede, så blogging blir det i hvertfall masse av når jeg kommer hjem en gang i løpet av mandagen. Kommer til å bli deilig med litt sol, og det er ut til at dere hjemme også får litt. Bare meldt 5 grader varmere i Spania. Får håper det forsetter slik videre, for jeg har veldig lyst på sommer. Ha en fin dag alle dere!

.


Noen bilder fra den sistetiden. Tenkte kanskje jeg skulle begynne å ha noen type innlegg som dette, for da kan jeg ta litt bilder noen ganger jeg gjør noe, og så legge det ut i et innlegg senere. Nå sitter jeg å jobber, og skal snart begynne å pakke litt. Reiser i natt, så må snart begynne å tenkte på pakkingen. 

.

I går fortalte jeg dere at jeg var glad den dagen var over, og jeg må si jeg tenker akkurat det samme om denne dagen. For den saksskyld gleder jeg meg til denne uken er over, for det er mye skole som står på planen framover. 2 prøver var det på skolen i dag, og begge er avgangsfag. Synes det er så skummelt at de karakterene jeg får nå faktisk har noe å si for framtiden min. Det er veldig skremmende å tenkte på. Det er ihvertfall ikke morsomt når de fagene jeg er dårligst i er avgansfagene. Men, sånn er det, så må bare venne meg til det. I dag skal jeg jobbe med spansk, geografi og norsk. Men, om 4 dager er jeg i varmerestrøk så må bare huske det når jeg sitter å jobber med skole. 

-
Jeg er så glad denne dagen snart er over, for jeg er en av de mange personene som virkelig ikke liker mandager. De er så utrolig lange. I natt har jeg sovet over hos Ebba, ettersom at hun bor på Majorstuen så ble skoleveien min litt lengere enn vanlig. Plutselig kunne jeg ikke gå hjemmefra 10 min før skolen startet, men måtte dra en time før jeg skulle være på skolen. Det var også lang dag på skolen, og siden jeg kom hjem har jeg sitter å fokusert på naturfagsprøven i morgen. Akkurat nå er jeg mildt sakt veldig lei stjerner. Derfor brukte jeg det lille pausen på å oppdatere dere litt. Kommer antrekksbilder etter på, så jeg får oppdatert litt i dag. Håper alle har hatt en litt bedre mandag enn meg. 

.


Her er noen bilder bra lunsjen i går ettermiddag. Jeg kom ikke på at jeg hadde med kamerat før etter at vi var ferdig spist og ferdige med å betale, så derfor ble det ikke så mange bilder. Vi koste oss på Olivia, og en liten tur i byen etter på. 

.


Kvelden og dagen i går ble så bra (kommer til å legge ut noen få bilder fra lunsjen senere). I går var jeg å feiret Selmas 17 årsdag, og kunne ikke kost meg mer. Det var både mange nye mennesker, og noen jeg ikke har snakket med på lenge som jeg i går fikk pratet litt med. Bursdager er alltid så hyggelig. Men det at vi nå begynner å feire 17 års dager synes jeg er så rart. Om bare 1 år så skal vi begynne å feire 18 års dager (!?!). Tiden går så alt for fort.

Har masse å se fram til nå, så tror det kommer til å bli noen bra helger framover. Skal til Berlin med Fride i starten av Mai, og vi skal være borte litt under en uke. Så skal jeg mest sannsynlig en tur til Spania sammen med Thea og Fride i løpet de neste ukene en gang. Elsker å ha så mye å se fram til! Men nå har jeg i hvert fall noe å se fram til i og med at jeg om bare noen timer skal på Drake konsert. Dette bestemte jeg og Thea oss for i dag tidlig så litt spontant ble det, men jeg gleder meg fortsatt så mye. Kan faktisk ikke så mange av sangene fra før av, så nå skal jeg sitte å pugge sangene før jeg drar. Er det noen andre som skal på konserten i kveld? Uansett håper jeg dere alle får en kjempe fin søndags kveld!

 

.


Jeg er tilbake!! Det har nå gått over 2 måneder siden jeg siste oppdaterte, og det merker jeg godt. Det blir fort en dag man glemmer å blogge, eller en uke man ikke ønsker å blogg, og plutselig så har det gått 2 måneder. Og jeg har nesten helt glemt at denne bloggen har eksistert. Den siste tiden har vært veldig lik tiden før jeg sluttet å blogge, og skole er fortsatt det som tar opp meste parten av fritiden min. Men siden sist har jeg vært en tur i Dubai, noe jeg har snakket mye om her. Turen var helt fantastisk, elsker virkelig det stedet. Andre gang jeg var der nå, og forhåpentligvis reiser vi tilbake om 2 år (!!). I Dubai tok jeg over gjennomsnittlig mye bilder, og tror dette er en av hovedgrunnen til at jeg vil starte å blogge igjen. Kamera mitt er nå fylt med hundrevis av bilder fra både før Dubai og i Dubai som jeg har lyst til å dele med dere. I og med at det er en stund siden har blogget fast vet jeg ikke helt hvordan det kommer til å være i starten. Kanskje det tar litt tid å komme i gang, men jeg skal selvfølgelig prøve så godt jeg overhode kan. Håper dere forsetter å følge meg:)

 

 

EN DAG TIL JUL

God morgen! Må si det var utrolig rart å åpne nest siste kalender gave i dag, og i morgen åpner jeg den aller siste for i år. Tiden går jo bare så fort, men synes egentlig det er like greit når det er snakk om tiden før jul. Føler alltid at tiden før jul er så lang, og at julaften aldri kommer. I morgen er det julaften, og jeg gleder meg bare sånn til dette. I gårkveld var jeg ute å spise sammen med Thea, Liv og Fam. Noe som var kjempe hyggelig. Fikk også litt tid til å gjøre klar de siste gavene. Dagen i dag skal brukes til å levere ut alle gavene, og i kveld får vi besøk. Elsker virkelig denne tiden! 

 

FØRSTE FERIEDAG

Hei, i dag sto vekkeklokken på klokken 09.00, og dro rett til Thea for å spise den aller første ferie frokosten. Det var bare så hyggelig, og det gjorde at jeg fikk noe ut av denne dagen. Gårsdagen gikk til familie middag, og var ikke hjemme før rundt 1 tiden. I dag er planen å pakke inn gaver, lage kort, og bare gjøre meg klar til julaften som ikke er mer en 2-3 dager til. Kan virkelig ikke beskrive hvor glad jeg er for at det er ferien nå. Det passer perfekt i og med at det har vært flere store prøver den siste tiden. Ferien varer til og med i 2 uker. Senere i dag kommer også et antrekks innlegg, og kanskje kommer det noen bilder litt senere. Håper alle sammen får en super lørdag videre!!
HYTTETUR

Åjj! Jeg er så lei for at jeg ikke har blogget på noen dager nå. I helgen var jeg nemlig på hyttetur sammen med noen jenter. Det var så utrolig hyggelig, og vi koste oss så masse. Gikk turer og praten som bare det. Der var det ikke nett, og veldig dårlig mobil dekning. Derfor ble det ikke så mye oppdatering. Tenkte jeg kunne vise dere noen bilder fra turen her. Dette er bilder som ble tatt med mobilen, også kan det hende jeg kommer med et innlegg litt senere med bilder jeg tok med kamera, om det ble noen fine bilder:) NOE DERE VIL HA MER AV?

Heei! Jeg skal om litt løpe til t banen, men først tenkte jeg å poste et innlegg her. Jeg lurerer nemlig på hva dere ønsker å lese om? Jeg blogger veldig mye om bilder, fordi jeg elsker å ta bilder. Får også noen ganger spørsmål om det er noe helt spesielt jeg kan blogge om, og da blogger jeg som regel om det. Derfor lurere jeg på om det er noe dere vil at jeg skal oppdatere om, mer bilder eller kanskje vil dere at jeg skal skrive? Bilder, og hva synes dere det er morsomt å se bilder av? :) BLACK AND WHITE

Hei! Jeg vil takke dere så mye for alle de flott og hyggelige kommentarene som dere legger igjen i kommentarfeltet. Det er så motiverende, og jeg blir så glad. Jeg setter så stor pris på alle som leser og kommenterer bloggen min. Når dere kommenterer så mye så får jeg bare lyst til å blogge mer og mer. Synes også det er morsomt at jeg kan gjøre noe jeg virkelig synes er gøy, og få så god respons på det. Så tusen tusen takk!
MIN KVELD

Heeidere!

Det er så synd at jeg fortiden må starte hvert eneste innlegg med "jeg er så lei for at jeg ikke har blogget i det siste", og enda en gang må jeg starte det på denne måten. Sånn skal det ikke være. Har aller mest lyst til å prioritere dette/bloggen og ta masse bilder for jeg virkelig elsker å blogge. Jeg har bare ikke tiden til det om dagen, men det er helg. Helg betyr tid, så i dag har jeg vært sammen med Thea og fått tatt noen bilder. Har også tatt noen bilder av henne, som jeg tenkte å poste. Hva synes dere om det? Blir veldig ofte slik at antrekk bildene er av meg, men jeg har også lyst til å vise dere noen av bildene jeg tar av henne, for da ser dere litt bilder jeg tar. 

Det var ikke det jeg skulle snakke om nå. Gårsdagen var omtrent 90% skole. Måtte omtrent løpe hjem etterskole og gjøre ferdig en innlevering. Heldigvis fikk jeg møtte Ebba litt på kvelden, og sov over der til i dag. Noe som alltid er like hyggelig. I dag var jeg som sagt med Thea. Da det ble mørkt, dro Thea, Fride og jeg ut å spiste i byen. Resten av kvelden var jeg også sammen med de. Vi har det jo så gøy sammen, og som vi ler og koser oss. Håper alle dere også har hatt en fin lørdag:)
DAYS UNTIL

♥ Det er i dag 212 dager til jeg har bursdag ♥ Det er i dag 46 dager til nyttårsaften ♥ Det er i dag 39 dager til julaften ♥ Det er i dag 577 dager til jeg blir 18 år ♥ Det er i dag 92 dager til jeg skal til Dubai ♥ Det er i dag 34 dager til det er juleferie 

Heei! Jeg kom akkurat hjem fra skolen, og nå skal jeg straks sette meg ned med en oppgave som skal være levert til i morgen. Det handler om din vei videre, og hva du ønsker å jobbe med og studere senere i livet. Dette er jo noe jeg synes er så spennende, så det å skulle sette seg ned med denne oppgaven gleder jeg meg faktisk til. Men, det er jo ikke det jeg skal snakke om. Som jeg snakker om ofte det er tid, og hvor fort tiden går. Tenkte derfor nå at jeg skulle fortelle hva jeg ser fram til, og gleder meg til. Har hatt et slikt innlegg tidliger, men det er ca 1,5 år siden, så, tenkte det var greit å oppdatere litt på hva jeg ser fram til. Når jeg går gjennom alle de tingene synes jeg det er så rart at det i dag allerede er 43 dager siden jeg kom hjem fra Paris. Det virker som jeg kom hjem i går. Og at det snart er 100 dager siden Hellas er også noe jeg ikke skjønner. Er det noe dere ser fram til? 

MIN MÅNED


Heei! Er det ikke rart at det allerede er 3 november? Jeg skjønner virkelig ikke hvor tiden blir av. Det føles som at jeg bare for noen uker siden begynte på ny skole, og nå nærmer det seg ett halvt år?!? Så nå er vi i November, også er vi pluselig kommet til desember. Tiden går alt for fort synes nå jeg.

Tenkte å gå gjennom min Oktober måned. Det har vært en kjempe fin måned, hvor jeg blant annet har vært i Paris. Kort fortalt har denne månden vært full av reise, jentekvelder, regn, øving og være med venner. Tenkte jeg kunne forsette med slike innlegg hver måned, om noen ønsker det? Uansett håper jeg dere alle får en forsatt fin kveld!GOD MORGEN

Hei, og god morgen! Konserten i går var utrolig bra. Virkelig en fantastisk opplevelse. Den var ikke ferdig før nærmere 23.00, og tok litt tid å komme seg hjem. Har sovet over hos Ebba, og vi skal nå lage oss litt frokost. Dette er faktisk det eneste jeg har av planer for dagen. Håper alle dere får en fin søndag!
 

BRUNO MARS KONSERT

Heei! Lei for at første innlegg i dag kommer så sent, men det er fordi jeg sov over hos Thea i natt. I går etter skolen fikk jeg en telefon av Ebba, og vi hadde begge helt glemt at vi skulle på konsert i dag. Plutselig er vi i november, når skjedde det? Så derfor har jeg ikke sagt noe om dette tidligere. Vi hadde jo begge selvfølgelig lagt andre planer, men det kan man jo godt droppe om man skal på bruno mars konsert. Jeg kan jo alle sangene omtrent utenatt, og er veldig glad i musikken hans, så dette kan ikke bli noe annet en bra. Noen av dere som skal på konserten i dag?
GOD MORGEN

Heidere! Jeg sto opp for en og en halv time siden, men starter ikke før klokken 10.05. I dag er det som de fleste vet halloween, og på vår skole er det slik at ALLE skal kle seg ut. Det å kle seg ut er ikke helt min greie, men tror jeg ender opp med å være indianer. Er det noen av dere som skal kle dere ut? Uansett så håper jeg dere får en kjempe fin halloween.

 

MIN FAVORITTJAKKE

Heeidere! Den jakken har dere vell kanskje sett her før? Det har dere, men uansett blogger jeg om det enda en gang. Her er noen flere bilder av jakken, og litt mindre redigerte bilder. Ihvertfall dette er utentvil favoritt jakken min for øyeblikket. Den er å få kjøpt på HM, og synes det er deilig å ha en jakke jeg kan bruke til så mye. Kan være selskap, eller når jeg er med venner. Det eneste avhenger av hva jeg velger å sette den sammen med. Synes også den er litt annerledes enn mye av det jeg har sett.

 

 

 SORT/HVIT

Heeidere! I dag kom jeg omtrent akkurat hjem i det det ble mørkt, og derfor er det litt vanskelig å ta bilder. Valgte derfor å finne noen bilder fra i går. Mandag, og lang dag. Ikke min favoritt dag, men dagen gikk uansett overasskende fort. I morgen er det 2 prøver, og det må øves til. Slik kommer nok dagene til å bli framover. Men uansett: I det siste har jeg fått flere nye lesere og derfor lurer jeg på om det er noe spesielt dere ønsker at jeg skal blogge om. Hvis det er noe dere ønsker så er det bare å kommenter, for jeg tar imot alle tips. På en dag som dette hvor jeg plutselig har null mulighet til å ta bilder har jeg ingen anelse om hva jeg skal blogge om. 
MIN DAG

 

Gårsdagen ble veldig bra, vi var samlet noen jenter hos meg og vi koste oss som bare det. Fride og Thea sov over til i dag, og vi snakket og lo til lang på natt. I dag tok Fam, Thea og jeg turen inn til byen. Været var ikke helt med oss i dag, men hyggelig var det uansett. Begge har blogg, så det er bare å trykke på navnene deres så kommer dere dirkekte til deres blogg. Såå vil jeg bare takke alle dere som leser bloggen min. Jeg tror ikke dere skjønner hvor mye jeg setter pris på alle de gode kommetarene jeg får fra dere. Fam informerte meg også om at jeg ligger på 3 plass på mest akitve i norge, og det synes jeg selvfølgelig var litt morsomt. Håper alle får en forsatt fin kveld videre!

ARM CANDY

trykker HER for å se flere bilder av antrekket hennes

 

TIMBERLAND

Heeidere! Jeg har vært alt for dårlig til å oppdatere dere de siste dagene, og det har bare vært ett til null innlegg daglig. Det er mye skole, og det tar veldig mye av tiden min. Jeg har ikke engang rukket å fortelle dere om helgen min, ikke det at det var noe spessielt men her får dere det kort fortalt. Fredag: Sov jeg over hos Ebba noe som alltid er like hyggelig. Lørdag: På dagen gjorde jeg ingenting, men kvelden tilbrakte jeg sammen med noen kjempe søte jenter, og Thea og Fride sov over noe som også var veldig hyggelig. Kort og greit min helg. 

Men tilbake til poenget. Se på disse skoene! De er bare dødskule. De er ikke mine, men skulle ønske det. Fikk tatt noen antrekks bilder av Thea i dag som dere kan finne på bloggen hennes HER. Hun har så kul stil og blogg, så anbefaler alle å ta en tur innom bloggen hennes. 
SØNDAG

Heeidere! Lite blogging denne helgen derfor får jeg fortelle om helgen min kort nå. Fredagen var det jentekveld med noen super hyggelige jenter fra trinnet (thea har blogg som dere kan finne HER) Vi spiste taco, og snakket som bare det. Vi klarte virkelig ikke være stille ett sekund. Rundt ett tiden dro alle hjem unntatt Fride som sov over til lørdagen. Lørdag var jeg sammen med Fride hele dagen, og kvelden noe som var utrolig hyggelig. I dag er planen å øve til samfunnsfag prøve noe jeg faktisk må. 
SAVN

 

Heei, da jeg i går gikk gjennom flere bilder fra i sommer tenkte jeg at jeg like gjerne kunne lage ett innlegg med flere bilder, som aldri har kommet ut på bloggen (tror jeg). Denne gangen er alle bilden 100% uredigerte. Blir fort slik at man redigerer litt på fargene for at ting skal se litt bedre ut, men denne gangen kommer de uredigert. 

 

SUMMER IS OFFICIALLY OVER

For meg er ikke sommeren helt over før høstferien, og pluselig er høstferien her. Det gikk jo så fort, det er jo ikke lenge siden vi gikk med shorts? Derfor legger jeg ut noen bilder fra Italia og Hellas, som jeg savner disse to turene. Meenn.. jeg skal jo til varmere strøk om om 140 dager!23.09.2013


God morgen! Jeg startet dagen utrolig tidlig i dag. Vekke klokken ringte 05.00, og da satt jeg meg i stuen og jobbet med norsk leksen. Orker ikke å gjøre den i går kveld, så derfor sto jeg opp to timer før i dag. Overaskende nok så var det utrolig deilig å stå opp så tidlig, og bare vite at man har kjempe god tid (begynner å få dårlig tid nå). Har egentlig veldig mye å gjøre i dag. Skal på skolen om litt nå, etter det skal jeg sammen emd noen jenter jobbe med en naturfagsinnlevering, og i kveld skal har jeg også planer. Så vet ikke om jeg får bloggen :/

 

JEG SER FRAM TIL...

ÅÅÅ, om ca 3 uker reiser jeg til Paris, og jeg gleder meg som bare det. Har aldri vært der før, og det virker som en så vakker by så klarer virkelig ikke vente. Der blir det også shopping noe jeg også gleder meg veldig til! Skal være der i ca 3 dager, og det er akkurat perfekt. 

Om akkurat 158 dager reiser jeg til Dubai!!!!! Jeg har allerede satt opp en liste over alt jeg skal se og oppleve, i og med at jeg var der i fjord så vet jeg akkurat hva jeg går til. Har ikke snakket om annet en Dubai siden jeg kom hjem derfra i fjord, og nå skal jeg tilbake. Der blir det masse shopping, for det mange ikke vet er at i dubai kan vi finne VERDENS størrste kjøpe senter, som har både victoria secret, topshop, forever 21, juicy, bershka og ikke minst alle sminke butikkene jeg elsker. Blir så deilig å reise når det er vinter, finnes ikke bedre enn å reise til varme land når det ikke er fult så varmt hjemme. 
GRAY

Heei! Det føles så lenge siden jeg logget inn på bloggen selvom det bare er under en uke siden. Bare og bare, det er vell egentlig ganske lenge. Jeg er utrolig lei for at jeg ikke har oppdatert dere denne uken. Hadde ingen planer om å ta en ukes pause, men det bare ble sånn. Det er mye som skjer om dagen, ny skole og masse nye mennesker, og jeg sliter forsatt med å bli vant til det. Regner med at ting faller litt mer på plass etterhvert. Uten om det så er det alt for lite som skjer, og derfor har jeg heller ikke blogget noe om det. Kommer til å blogge som normalt fra i dag av. Super hyggelig å se at det forsatt er endel som tar turen innom selv om jeg har vært alt for dårlig til å blogge :)

-Cecilie UV

STARS DANCE

Heei, bildene er ikke tatt av meg hehe, men dere kan se orginal bildene ++ flere bilder HER. Det var helt sykt morsomt, selvom plassene ikke var å bra, men vi var tross alt på Selene Gomez konsert. for å si det sånn: Jeg kan ALLE sangene utenatt, så det var drit gøy. Elsker musikken hennes, derfor var det kjempe morsomt å se det live. Har du ikke hørt på det nye albumet hennes? Så MÅ man høre på det nå, det er utrolig bra.

MIN HELG

Hei! Lei for alt for lite blogging de siste dagene. Jeg var nemlig på hyttetur i helgen sammen med Henriette, Selma, Astrid og Ebba. Vi tok bussen til valdres fredag kveld, og jeg og Ebba tok bussen hjem tidlig søndag for vi skulle nemlig på.... Selena Gomez konsert!! Kommer ett innlegg om det senere. Vi hadde en kjempe morsom helg, og det var utrolig hyggelig å se alle igjen i og med at ingen av oss går på samme skolen lenger. -Cecilie 

,

hits

DESIGNET ER LAGET AV IRISEDVARDA