februar 2015

ALICANTE

En av de siste dagenet tok vi turen inn til Alicante. Vi dro rett etter at jeg var ferdig på skolen, og rakk akkurat å få noen timer der før jeg måtte hjem igjen for å komme meg tilbake til skolen. Vi fikk sett litt av byen, og koste oss masse i det fine været. Har flere bilder av alicante, men jeg har en greie for palmer så tenkte bare å vise dere de først. Jeg ble faktisk veldig overasket over hvordan byen så ut - trodde ikke at det skulle være så pen. Så nesten ut som en blanding av Palma, og Barcelona, som er to av mine favoritt byer. 

Stones
// bilder fra spania //

Tenkte bare å poste ett lite innlegg før jeg reiser, for om bare noen timer sitter vi på flyet på vei til London. Jeg vet ikke hvordan det er med nett der nede, og tar prioriterer derfor ikke å ta med meg macen. Har tidsinnstillt noen innlegg - slik at det blir blogging de dagene jeg er bort reist. Kameraet har jeg selvfølgelig meg, så skal prøve å ta masse bilder som jeg kan dele med dere når jeg kommer hjem. Kommer til å poste flere bilder på instagram, så om dere vil følge meg der, så heter jeg @cecilieuv. 

.DET NYEIkke første gang jeg blogger om Det Nye - ikke siste gang heller. Det er ikke noe å legge sjul på at Det Nye er av mine absolutte favoritter, og er noe jeg alltid har med meg på reise, eller om jeg bare skal kose meg en dag hjemme. Jeg har skaffet meg den nyeste bladet, og tenkte derfor å snakke om akkurat dette i dag.

Noe av det jeg liker aller best med Det Nye er hvordan de klarer å kombinere både klær av det dyrere slaget, og det litt billigere. Mange magasiner pøser på med varer man bare kan drømme seg bort i, men her kan man la seg inspirer og faktisk unne seg noen av varene de inspirer oss med. Det er noe som har gjort at jeg har valgt akkurat dette bladet, framfor flere andre. Pluss at dette magasinet er stappfult med alt - reise, mote, livstil, skjønnhet og masse mer. I dag har jeg sittet å bladd meg gjennom det nyeste magastinet deres, og drømt meg bort i New York, de nyeste sko trendene, sminke man bare kan drømme om og mye mer. Men mest av alt kom jeg over en tekst som jeg virkelig anbefaler dere alle å ta en titt på. Den heter Bare deg, og handler om det å kunne nyte å være alene. Noe jeg mener er utrolig viktig å tenke på det samfunnet vi lever i. Denne artikkelen er grunn nok til å ta med seg dette magasinet hjem. Utenom det er nok moteseriene det jeg liker absolutt best - det er allitd utrolig mye kule klær, og kjempe kule bilder (noe jeg elsker). 

DERE akkurat nå har de faktisk ett supert tilbud, for nå får dere 5 utgaver av Det Nye + toalettmappe fra Lulu´s for kun kr 199 (+porte kr 49 for gaven). Toalettmappen fra Lulu´s kommer i fargen "iris", og er perfekt for reiser og til baderomshyllen. Den rommer det nødvendigste av produkter og makeup, og leveres i et slitesterk materiale som sørger for at den tåler reiser i mange år framover. Verdi kr 399. Tilbudets totalverdi er kr 694! - og dere finner det HER. Dette er virkelig ett tilbud dere ikke kan gå glipp av - jeg vet ihvertfall at ikke jeg vil gå glipp av det. 

 

MARKED


Den aller siste dagen tok vi turen til et marked litt utenfor byen vi bodde i. Var veldig morsomt å gjøre noe litt annerlede - i og med at været ikke var så fint heller, så passet det veldig fint. Vi dro videre å spise lunsj ett sted ved havet - som det kommer flere bilder av siden. Nå har jeg så mange bilder jeg ønsker å poste at jeg ikke har helt oversikt over alt. Men skal se hva jeg får gjort i kveld, eller etter at jeg har fikset passet mitt. Fant ut for noen dager siden at jeg ikke har pass som holder til påskeferien - så det må jeg få fikset så fort som mulig. Nå skal jeg straks komme meg ut døren for å rekke trening. 

sneak peek


 

//noen få av bildene jeg tok i spania, mye mer kommer siden//


Jeg er hjemme igjen, og det har jeg vært siden søndag kveld. Har ikke fått blogget siden jeg kom hjem, men har masse bilder jeg ønsker å dele med dere framover. Turen hjem gikk veldig fint, men litt forsinkelser gjorde at det tok litt lengere tid en planlagt, men det gjorde meg egentlig ikke så alt for mye. Det er ikke mange dagene til jeg setter meg på flyet igjen, og derfor skal jeg bruke dagen i dag på å få pakket ut - for så å pakke ned igjen. Gleder meg så utrolig mye til å reise til London med Ebba - kommer til å bli så utrolig gøy. Ikke minst gleder jeg meg til å feire 18 årsdagen hennes på søndagen. Såå morsomt at folk blir 18. Før jeg kommer meg dit har jeg noen innlegg jeg må ha publisert før jeg reiser, som jeg håper kommer ut i løpet av noen dager. Nå skal jeg straks løpe for å rekke bussen, og komme meg til skolen. 

Soloppgang


Dette er virkelig noe av det fineste soloppgangen jeg har sett. Vet ikke om dere får det samme inntrykket via bildene, men det var virkelig helt fantastisk. Som sagt så gikk flyet så tidlig, at jeg fikk med meg hele soloppgangen i det vi var i luften. Så magisk! 

ANANAS

 
Jeg har fått en eller annen greie for ananaser - ikke vet jeg hvorfor. Synes de er så utrolig kule (haha), og derfor måtte jeg legge ut noen bilder av det her. Synes også det så veldig kult ut med blåfarget fra bassenget i bakrunnen. 

by the ocean
Den første Lørsdagen dro vi som sagt til nabo byen. Der spiste vi lunsj på en restrurant rett ved havet - super fint. Vi satt helt ved enden, og fikk mulighet til å se ut over hele havet. Var også veldig fint vær denne dagen, så kunne kjenne solen steke. 

.// kjole fra bikbok, sko fra nike og veske fra marc by marc jacobs //

BREAKFAST IN SPAIN// bilder fra den aller første frokosten i Spania // 

Det er bare super digg å sitte ute å spise frokost - kjempe sommer stemning. Noen av dagene her har vi vært oppi i 23 grader, og det er noe veldig annet enn det vi har hjemme i Norge om dagen. Noen dager har ikke vært akkurat vært det beste, men sånn blir det jo alltid. 


.
En av dagene tok vi bilen til nabobyen med navn Torrevieja og spiste lunsj. Fikk tatt noen bilder der nede. Var utrolig fint der nede, og vi koste oss masse med veldig fint vær. 

 

 

SUN

 

 

 


Solen skinner som bare det her, og det er faktisk veldig varmt. Hadde ikke sett for meg det, men opp til 20 grader. Så kjempe kjempe deilig. Jeg husker ikke at jeg håpet at det ble sol når vi var her, og det er det jo virkelig. Vi skal jo være her tilsammen i nesten 10 dager, så får jo god tid til å nyte dette også. 

Up In The Air


 

 

 På flyturen hit var det en helt fantastisk himmel. Tok omtrent 300 hundre bilder bare ut av viduet i løpet av de timene jeg satt der. Flyet gikk ca klokken 07.00, og da var det forsatt mørkt - noe som gjorde at vi fikk med oss hele soloppgangen i flyet. Det er noe av det aller mest fantastiske jeg noen gang har sett, men det skal jeg vise dere noen bilder av siden. Her er noen andre bilder fra turen i mellomtiden. 

I dag dro vi til en strand 30 min unna, fordi jeg ville ta litt bilder - kommer til å legge de ut siden. Tok meg en liten treningsøkt i det vi kom hjem, og har noen lekser jeg skal ha gjort til i morgen (ups..), og skal opp tidlig for å komme meg på skolen i morgen. Første ordentlig skoledag i morgen, så er veldig spent!!

SOMMERKJOLE
Jeg koser meg skikkelig i varmen - kan ikke si noe annet enn et det er deilig å ta fram sommerkjolene og conversene igjen. Har prøvd å bruke converse hjemme nå - og det er mildt sagt veldig kaldt, så deilig å kunne bruke det her. Selvom jeg må ta med meg en ekstra jakke når vi går ut døren, så er det forsatt super deilig. I går ble det en ganske så rolig dag. VI startet med en super digg frokost her i huset, og latet oss egentlig bare før vi kjørte til nabo byen. Der spiste vi lunsj ved vannet (kommer bilder av dette siden). Etter at vi hadde vært innom et super stort matsenter så dro vi hjem. Kvelden tilbrakte vi hjemme i sofaen, med film.

.Jeg er vell egentlig ingen person som legger stort merke til denne dagen, men jeg hadde noen ubloggede bilder av noen rosen - som passet annledningen (haha). I dag har jeg ikke skole her nede - noe jeg ikke har verken lørdager eller søndag - derfor tenker jeg å utnytte denne dagen mest mulig. Hva vi skal vet jeg ikke enda, men kanskje tar vi en tur til en shoppingsenter som ikke er så alt for langt unna, ellers så drar vi å spise lunjs ett sted - uansett så skal jeg prøve å ta med kameraet. Hvordan er det dere pleier å tilbringe denne dagen? 

.

 


Internettet fungerer så bra her - så det kan ikke stoppe meg fra å blogge. Her er noen bilder fra den første lunsjen vi spiste her nede. Vi spiste på det "faste" stedet vi pleier, og koste oss masse. Kan jo ikke si noe annet at det er veldig avslappende å være ett sted jeg har vært flere ganger - da faller man så lett på plass. 

Fremme

// sommersko, sol og vann //

Denne dagen har virkelig vært utrolig lang - og jeg kan nesten ikke vente med å legge meg å sove. Vekkeklokken sto i dag på 04.30, så fikk kun 3 timer søvn. Landet i Spania rundt 11 tiden, og framme i huset i 14.00 tiden. Vi rakk å spise litt lunsj, før jeg skulle på skolen. Kan ikke si noe annet enn at jeg er utrolig fornøyd med opplegget. I dag hadde jeg en time - men lærte meg mye bare i løpet av den korte tiden. Der slipper jeg virkelig ikke unna. Men jeg kan virkelig ikke skryte på meg noen spansk kunnskaper, for jeg starter helt fra starten - nivået ligger på: dette er en bok. Jeg har hatt spansk i snart 5 år på skolen, men kan virkelig nesten ingenting. Så blir morsomt å se hvordan jeg ligger ann i det jeg kommer hjem herifra.

travel essentials

// ting jeg alltid må ha med meg på tur, også har jeg alltid med meg kamerat i håndbagasjen// 

Om alt går etter planen - så sitter jeg nå på flyet, og om noen timer sitter jeg vell godt plantet på skolen. Jeg vet faktisk ingenting om hvor god tilgang jeg har til internett der eller ei, men håper jeg klarer å fikse noe. Derfor har jeg tidinnstillt noen få innlegg, men det er ikke mye - så håper jeg finner internett ett eller annet sted der nede. 

Tomorrow

Om noen timer reiser jeg til Spania. Har ikke startet å pakke enda, og må dra hjemme fra ca klokken 5 i morgen tidlig - så litt dårlig tid. Dagen i dag har gått i ett - skole, og rett på trening, før jeg møtte noen jenter å spiste middag. Var kjempe hyggelig å gjøre noe sosialt - i og med at jeg skal være borte hele ferien. Skal selvfølgelig bli godt med sol, men gruer meg litt til å skulle jobbe med skole i ferien (hehe). Her er noen bilder fra sist jeg var der, og håper været blir like bra som den gange - sånn at jeg får tatt noen bilder. 
lunsj.
Denne uken har virkelig vært en kjempe bra uke. Sluttet rundt klokken 12 på mandag, tirsdag og onsdag - kan virkelig ikke tenke meg noe bedre. Det er jo selvfølgelig ikke en vanlig uke, men denne uken var det flere av lærerene som var borte - noe som førte til at vi fikk noen oppgaver å gjøre hjemme. Tirsdagen sluttet vi egentlig klokken 14.45, men i og med at vi læreren ikke var der, og at vi kun fikk noen få oppgaver å gjøre - så kunne Fam og jeg dra hjem rundt 11.00. Hadde litt under en time skole - super deilig. Derfor dro vi hjem å lagde oss lunsj, og koste oss masse. I kveld skal jeg ut å spise med noen jenter fra skolen, før jeg skal hjem å pakke. Reiser så utrolig tidlig i morgen, og må være ute av huset i 5 (!!) tiden - derfor litt smart å ikke legge seg alt for sent. 

FAVORITTER


// 1. HER, 2. HER, 3, HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER, 9. HER, 10. HER, 11. HER //


Om ikke mange dagene reiser jeg til "varmere" strøk - med andre ord 13 grader. Selvom det ikke er ordentlig sommervært, så fikk jeg veldig lyst til å se litt på nettet etter sommer klær. Fant selvfølgelig noe jeg synes var fint - det dere ser over. Gleder meg virkelig til jeg kan begynne å gå med shorts og t-skjorte igjen, også håper jeg den norske sommeren blir like bra som det den var i fjord - for det var virkelig helt fantastisk!! Noen andre som likte noen av plaggene over? 

.


Denne uken går ufattlig fort - kan ikke tro at det er onsdag i morgen. Har hatt to super digge skole dager, og vet at morgen dagen ikke blir noe verre. Derfor er det kanskje ikke så rart at det går fort heller. Det er kun 2 dager igjen av min skole uke - uten om at jeg skal på skolen med en gang jeg kommer til spania på Fredag. Har fått skoleoversiktet min for uken der nede - og skal på skolen 2 ganger om dagen (utenom helgene), så håper virkelig jeg får jobbet med spansken. 

Her er en smakebit på noen bilder Fam tok av meg i dag - det kommer flere siden. Bildene er nok ganske like, men skal prøve å få delt det ut i litt flere innlegg - slik at jeg har noen innlegg mens jeg er bortreist. 

 

throwback

Jeg tror ikke ord kan beskrive hvor mye jeg savner denne sommerferien - det var virkelig noen av de beste ukene i mitt liv. Opplevde så utrolig mye morsomt, og gjorde masse morsomt med venner. Måtte bare legge ut denne videoen igjen - antar at jeg ikke er den eneste som savner sommeren. Tenkte kanskje jeg skulle ta med gopro kameraet litt framover, så kanskje jeg kan klippe sammen en liten video til dere etter det. 

mandag.


//bilder fra i sommer på Tjøme//

Ukene går utrolig fort for tiden. Jeg vet ikke om det er grunnet at jeg har begynt på ny skole, eller om tiden bare går veldig fort om dagen. Selvom tiden går fort, føler jeg egentlig at det skjer veldig lite. Ukedagene bruker jeg stort sett til å jobbe med skole, og litt tid går også til venner. Helgene er jeg som regel med venner, men de går jo alt for fort (!!). Men - om under en uke så er det vinterfeire,noe som for min del betyr - Spania. Der skal jeg gå på skole, og jobbe med spansken min. Planen er dessverre litt endret, i og med at Thea ikke blir med som planlagt - noe jeg synes er utrolig nedtur. Jeg kommer nok til å kose meg uansett, men blir jo selvfølgelig ikke det samme. Når vinterferien omsider er over, så er det jo faktisk bare noen få dager før jeg reiser til London sammen med Ebba, for å feire hennes 18 års dag. Jeg kan jo virkelig ikke klage (!!). Skal til og med reise bort i påskeferien også (men det kommer jeg tilbake til siden). Jeg er utrolig heldig som får oppleve så mye - og på så kort tid. Kommer nok til å bli en veldig fin tid framover - det håper jeg virkelig. Det at jeg skal reise en god del fremover vil heller ikke påvirke bloggen negativt heller - kommer til å ta så mye bilder. Synes kamerat har ligget stille alt for lenge nå, så skal virkelig bli godt fotografere litt igjen - har virkelig savnet det. Ble litt mye prat i dag ser jeg, men lenge siden jeg har skrevet noe som helst her. Uansett så håper dere alle får en veldig fine uke:)  

ON MY MIND, Bærum

hits

DESIGNET ER LAGET AV IRISEDVARDA