mars 2015

.


Jeg elsker blomster, og da vi var i Spania kunne jeg ikke gjøre annet enn å ta bilder av disse blomstene. Den ene dagen tilbrakte vi på ett marked som jeg har vist bilder av tidlgere, og der var det flere boder med masse blomster. 

PALMER

Bilder fra dagsturen til Alicante i vinterferien. 

STRIPER
Noen Bilder fra Spania som jeg forsatt ikke har delt med dere. Det kommer noen innlegg fra Spania mens jeg er i Dubai. Har aldri fått blogget det, og derfor passet det bra når jeg ikke har noen mulighet til å blogge. Men når jeg kommer hjem har en forhåpentligvis massevis av bilder å dele med dere. 

ON MY WAYwææ!! Kan nesten ikke tro at jeg om bare noen timer er på plass i Dubai. Jeg elsker det stedet, og kan virkelig ikke vente med å være der i hele 10 dager. Denne gangen skal vi se en litten annen del av dubai enn det var har gjort de andre gangen vi har vært der. VI har nemlig tidligere bodd i nabo emiraten hele ferien, men denne gangen skal vi også bo noen dager midt i selve dubai. Så dette ser jeg så mye frem til. 

.

Ojj! Ikke meningen å være borte fra bloggen så lenge. Mye som skjer om dagen, og da har jeg ikke hatt mulighet til å redigere bildene fra London. Her er ihvertfall noen, men det kommer flere siden. Jeg skal reise bort i påsken, og skal prøve å se om jeg klarer å samle opp innlegg slik at ikke fraværet fra bloggen varer enda en uke. Der jeg skal i påsken er det virkelig drømme sted å ta bilder, og tok over 3000 bilder når jeg var der i fjor, så håper at jeg i år også kan få fotografert litt der. 

.Gikk gjennom noen gamle bilder fra sommeren 2014, fordi jeg har tenkt mye på sommeren som kommer nå. Og fikk faktisk skikkelig festval følelse av å se på disse bildene. Ikke har jeg en god grunn til det, men kanskje det har noe med filtere å gjøre (hahha) - eller bare at jeg er ekstremt opptatt av festival om dagen. For noen dager siden bestilte vi flybilettene til køben (roskilde), og bruker så mye tid på å sitte å høre på musikk de festvaler jeg skal på. Det at Kygo kommer til Roskilde gjør ikke akkurat at jeg gleder meg noe mindre for å si det sånn. Selvom det er over 100 dager til, så er det godt å vite at det er noe morsomt som skjer så fort jeg er ferdig med alle tentamner og eksamner. 

.Har forsatt en god del bilder fra London turen jeg ikke har delt med dere enda. Her er ihvertfall noen bilder fra den første dagen vi hadde der nede. Har mye skole disse dagene, og bruker derfor tiden min på å øve til kommene prøver. I tilegg leser jeg teori, så er veldig mye jeg skal kunne før sommeren. Derfor blir ikke bloggingen akkurat som jeg ønsker. Nå er det jo bare noen måneder til sommerferien, og da skal jeg ihvertfall få tatt masse bilder. Vanskelig å ta fine bilder når det blir så fort mørkt, og når det er så kaldt. Om under 3 uker reiser jeg igjen (!!!), så da skal jeg få tatt noen fine sommerbilder satser jeg på. 

BIK BOK DRESS

 

Ett lite tilbakeblikk til den tiden jeg var brun og det var dødsvarmt i Norge. Savner dette så mye. Har sett så mye på gamle sommer bilder den siste tiden - og kan ikke si annet enn at jeg gleder meg til den kommer tilbake. Denne sommeren bllir jeg 18 (!!!) ++ at planen er mange - så sattser på at det blir en bra sommer i år også. Roskilde er bestilt, og i går fikk jeg også besillt billetter til Slottsfjell.

THERE´S NOWHERE ELSE

 Jeg er hjemme! Det har jeg tross alt vært siden natt til tirsdag. Dagene har gått i ett siden den tid, og jeg har derfor ikke fått tid til å redigere, og poste bildene. Så her er noen bilder fra turen - endelig. Kommer nok til å fortelle dere mer om turen siden. Vi koste oss veldig mye, og det var veldig morsomt å reise ett sted helt på egenhånd. Det å skulle finne fram til steder, og være i en by som London sånn gjør at man lærer masse. Denne helgen er helt stappet, men håper virkelig jeg får tid til å poste litt her. Skal i to 18årsdager denne helgen, og gleder meg såå mye. For min del blir dette de to aller første også, og jeg har jo gledet meg til dette hele livet omtrent haha. Kan nesten ikke vente til jeg har bursdag, og jobber som bare det med teori til lappen. Håper jeg har lappen i boks innen jeg er 19. Det hadde jeg virkelig trengt. 
INSTA LATELY         Her er noen av de siste bildene jeg har lagt ut på instagram, dere kan følge meg på: cecilieuv.

, Bærum

hits

DESIGNET ER LAGET AV IRISEDVARDA