mai 2014

Svarthvitt

Litt av bildene jeg har tatt den siste tiden. Elsker svarthvitt bilder, så det er nok noe som kommer til å komme mye av framover.

nude colorsPhotobooth

Tok disse photobooth bildene i Berlin, og dere som følger meg på insta har nok allerede sett noen av de. Men ville legge det ut her også. Elsker sånn type bilder, og det blir også veldig kult når man tar flere av de på et bilde.

flowers..


.


a.n.t.r.e.k.kJeg tror jeg kommer til å burke mye blomster denne sommeren. Har allerede skaffet meg to blomsterkranser, og to blomsterjakker. Kanskje ikke noe jeg går med på skolen, men i sommerferien kommer det til å bli mye brukt. 

Nike Air Force

Jeg er så vanvittig fornøyd med disse skoene. Har ikke ord. Min gode venn Thea bestille de på nettet for en god stund siden, og kunne faktisk ikke la være å herme etter henne. Hun har jo også stilen som passer perfekt til skoene!! Dette er mine sommer sko i år, og legger derfor de hvite, gamle og slitte conversene min i skapet denne sesongen. Kjøpte meg også noen Nike Air sko for noen måneder siden a jeg ikke har vist dere, så kommer nok til å gå mest i sko som dette i sommer.

.
A.N.T.R.E.K.KAntrekk dag nummer to i Berlin. Denne dagen var det kjempe dårlig vær, selvom det kanskje ikke ser slik ut på bildene. Jeg er et menneske som kan gå med shorts hele året rundt bare jeg har på meg en varm genser, og valgte derfor å gå med det når det regnet og var under 8 grader. Jeg var for å si det sånn den eneste i Berlin den dagen som valgte å ta på seg shorts, men det gjorde ingenting. 

.

.
Flere bildet fra Berlin. Har så mange bilde jeg skal vise dere framover, elsker å ha så mange bilder å redigere. Elsker fargene på disse bildene. Jakken jeg har på meg både jakke og kjole jeg kjøpte der. Kommer bilder som viser bedre senere:) 

A.N.T.R.E.K.KHer er du første bilde fra kamera. Har jo bare viste dere bilder som er tatt med mobilen fra Berlin, men nå kommer alle bildene fra kamera. Stater med det aller siste antrekket fra Berlin. Kommer flere siden.

Berlin - day four

Her er noen bilder fra siste dagen i Berlin. Vi sitter nå på flytoget, og allerede i morgen er det skole. Vi har kost oss som bare det og har fått sett, smakt og opplevd en helt utrolig kul by. Dette var min første tur til Berlin, og det komme definitivt ikke til å bli den siste.

last morning

Nå sitter vi på en café like ved leiligheten og spiser vår aller siste frokost her i Berlin. Vi har en hel dag foran oss for vi reiser ikke før sent i kveld. Dagen skal brukes til å se det aller siste av byen.

.


solbriller fra FWSS
Berlin - day three

Andre solfylte dag, og vi har fått sett enda mer av byen. Rester av Berlinmuren og Checkpoint Charlie er noe av de mange kule tingene vi har sett. Her er noen bilder.

.


Tok disse bildene for noen uker siden, men elsker det lyset. Og fargene ble så fine. 

.


Berlin - day two

For omtrent en time siden kom vi hjem fra en lang shoppingdag. Vi fant fram til det vi mener er Berlins beste shoppinggate, og de hadde alt vi ønsket oss. Fikk med meg noen skatter hjem som jeg kan vise dere siden.

.


sneak peek

Enda et bilde jeg tok med Fride. Kommer flere bilder siden, men synes dette her var ganske kult. 

, Bærum

hits

DESIGNET ER LAGET AV IRISEDVARDA