juni 2014

.//Smykker - Angelica Blick for BikBok//

//Kjole - BikBok//

balloons.

Det er endelig sommerferie, og det er ubeskrivelig deilig. Min sommerferie startet vell egentlig i starten av forigge uke. Siden den tid har jeg kost meg i solen, vært med venner og egentlig bare kost meg. I dag er det bare en uke til jeg reiser i Spania, og det blir faktisk min 3 tur til Spania i år. Og det er heller ikke siste turen, i og med at jeg reiser til Barcelona i høstferien engang. Siden sist har jeg også hatt bursdag når jeg tenker meg om. Den dagen brukte jeg med venner, og familie. Har feiret den allerde med venner, så ble mest familie den dagen. Ble jo vekket av to fantastiske jenter om morgnen, og det var ufattlig koselig. Kommer flere bilder fra denne dagen litt senere på bloggen. 

den siste tiden


Oj, så lenge siden jeg har logget meg inn her. Har gjort masse morsomt den siste tiden, og har kost meg så mye. Derfor har det vært deilig å bare ta bilder med kameret uten å måtte dele det noe sted. Har slettet litt innlegg, og derfor ser det også ut som det er evigheter siden jeg blogget. Det har vært mye fri og langhelger den siste tiden, og de har jeg unyttet så godt jeg kan. Feiret bursdag, vært på Miley konsert, vært på hyttetur og kost med som bare det. Denne helgen var som nevnt på hyttetur sammen med bussen, og vi koste oss så mye. Beste helgen på lang lang tid, for en gjeng!! Tiden framover kommer forhåpentligvis til å bli like bra, nå er det ikke lenge igjen til sommerferien, og er ferdig med alt skolearbeid, og bøkene er allerede levert inn. Om jeg ikke kommer opp i muntlig eksamen, noe jeg tror jeg kommer til. Det får jeg bare ta helt som det kommer. Jeg ville bare stikke innom å si hei, sånn at dere vet at jeg lever. Vet ingenting om hvordan bloggingen blir framover, men skal prøve så godt jeg kan. 

, Bærum

Hei!! Jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum med stor interresse for mote og sminke. Her kan du lese om mote, livet mitt og sminke.. og masse mer! Er det noe du lurer på så send mail til cecilieuv@hotmail.com

hits

DESIGNET ER LAGET AV IRISEDVARDA