august 2014

Min Sommer - Video

Dere vet ikke hvor lang tid jeg har brukt på denne videoen. Det har tatt meg år og dag. Kan jo se for dere at dere har 40 timer med film som skal kortes ned til under 10 minutter. Funker dårlig i og med at jeg ønsket å ha med alt. Nå er den uansett ferdig redigert. Den ble ikke akkurat som jeg har sett for meg, men bedre fikk jeg det faktisk bare ikke til. Så slik ble resultatet, og den ble lang. Litt for lang kanskje. Kortere klarte jeg det bare rett og slett ikke.

Den siste tiden har bloggen i utgangpunktet kun vært fylt med bilder Fride tok av meg de siste ukene av sommerferien, og tenkte derfor at jeg nå kunne skrive litt om min sommer. Har ikke fått gjort det. Starter med å si at dette er en av de bedre sommerferiene noen sinne. Første året jeg har vært så mye med venner som jeg har, og det har virkelig bare vært dødsgøy. Sommeren startet med en uke hjemme, før Liv og jeg ble med familien til Thea til Palma (For en uke!!). Deretter kom jeg meg omsider hjem, eller med andre ord tok toget rett fra Gardermoen til Tjøme. Der var en natt, før jeg dro videre til Sandefjord. Osv.. dere skjønner hvordan sommeren har vært. Det har faktisk ikke vært en eneste dag denne sommeren hvor jeg ikke har hatt noe å gjøre eller noen å være med. Det har skjedd noe hele tiden, og derfor var det utrolig tungt å begynne på skolen igjen. Dere får et lite innblikk i sommeren min via denne videoen (for dere som gidder å se hele, hehe), men fortsatt vanskelig å fange alt på film. Jeg har uansett kost meg til de grader, og gleder meg nå bare enda mer til neste sommer. Som blir min første sommer som 18 -  kan virkelig ikke vente. 

 

Pencez de moyMade By Monkeys

 


.By the Bay
It's Crystal Clear


Slope of naked rock
.Den siste tiden har jeg bodd i denne skjorten jeg kjøpte i Stavanger. Den er helt utrolig deilig å gå med, og den var til og med på salg. Den var satt ned fra 350 ti 150, og det var så digg. Kjøpte også en genser fra Acne på salg som jeg tenkte å vise dere litt senere. 

.

.

 

.

I Stavanger så vi en god del tagging, og når jeg da kom hjem satt jeg å søkte litt på sitater fra tagging generelt. Kom fram til dette, og synes det var skikkelig kult. 

-

Den ene kvelden i Stavanger gikk vi opp på taket ved leilighetene, og der var det utsikt over hele byen. Tok disse bildene da. Jeg gikk tross alt ikke helt opp, i og med at jeg kanskje har litt høydeskrekk.

.

.

.En av dagene på Tjøme tok vi turen til en strand som heter Mostranden. Det var så utrolig fint der, og mye vind (noe dere kanskje ser). Nå er jeg tilbake på Tjøme igjen sammen med Thea og Fride. I morgen blir vi enda flere jenter her nede. Tror dette kommer til å bli en alt for bra siste uke. 

.

De aller siste bildene fra Palma. Savner den ferien så mye. Sol, bading og morsomme kvelder. Neste år må de bli jentetur dit!! 

.//sko - nike// 

//topp - bikbok//

 

Fields of green

Vol.2Enda en liten runde bilde med Stavanger. Har noen vært der? Jeg elsket virkelig den byen. Har vært der en gang før, men synes byen var så fin. Akkurat sånn by jeg kunne bodd i. 

-Da jeg var i Spania i Mai, var det som sagt innbrudd i leiligheten broren min bodde i. Det førte til at mine Ray Ban briller ikke lenger var i mine hender. Har ikke prioritert å bruke penger på det nå, men disse brillene her fikk jeg i et blad, og bladet kostet kunn 75 kroner. Derfor kjøpte jeg like godt to blad, og fikk to ulike briller, for en ganske mye så liten pris. Jeg er kjempe fornøyd. De er så digge å ha på. Selvom jeg ser at jeg ikke er den eneste som har de, men det holder denne sommeren. Synes de var skikklig kule!

-

Noen litt andre type bilder fra Stavnager. Kjolen jeg har på meg har jeg brukt så mye denne sommeren, og jeg er ikke den eneste. I Spania så jeg flere som hadde den, i og med at det er så mye normenn der. Den er så digg. 

Vol.1Toppen jeg har på meg er fra Bikbok, og kjøpte den like før jeg tok turen til Spania. Det er så deilig å gå i, og jeg synes det er så fin. Så sommerlig. Det var tross alt ikke det jeg egentlig hadde tenkt til å skrive her, men smykke jeg har på meg. Det er fra Efva Attling, og har det også i armbånd. Om dere har lagt merke til det, så går jeg alltid med tre sølvarmbånd på høre armen. Jeg har ikke tatt de av meg på nesten 4 år. To av de er fra Efva Attling. Elsker smykkene hennes. Så utrolig enkle og fine. 

.

Dette er livet på Tjøme. Elsker virkelig de ukene jeg får være der hver eneste sommer. Vi gjør ingenting annet enn å kose oss. Denne sommerferien fikk jeg faktisk lite tid der. Tilbrakte den aller første uken hjemme, før jeg dro til Spania. Dro rett fra Spaina til Tjøme, i og med det er stedet vi bor om sommeren. Der var jeg kun noen dager før jeg tok turen til Telemark, og sånn gikk det videre. Fikk meg en uke der sammen med Fride nå, og det var så hyggelig. Thea har også tatt turen ned to ganger, og Fam tok også en liten tur tid. Så hyggelig å ha med venner. 

-

Da vi var i Stavanger tok vi turen til sted som het Geo parken. Det er rett nede ved havnen. Så kult område med masse tagging og gamle materialer fra oljeplatformer osv. Skal man ta turen til Stavanger er dette utentvil noe man må ta en tur innom, mener jeg. Vi utnyttet det så godt vi kunne, og har tatt så mye bilder der. Det kommer dere til å se en god del av videre. 

-

Har tidsinnstilt så mange innlegg framover (over to uker med innlegg), derfor er det ikke så mye å skrive til hvert innlegg. Jeg vet rett og slett ikke hvor jeg er eller hva jeg gjør når det blir publisert. Skal prøve å logge meg inn her litt sånn at jeg kanskje kan endre litt på teksten til innleggene, sånn at ikke alt jeg skriver gir null mening. Nå sitter jeg nok på vei til Sørlandet, om alt går etter planen. Har pakket med meg kamera, i håp om at jeg kommer til å ta noen sommer bilder. Skal prøve så godt jeg kan, for det blir mye bilder som dette på bloggen. Kanskje like greit å få litt endring. 

 

-Da er jeg snart på vei nedover til Sørlandet, men tenkte å oppdatere dere litt før den tid. Her er noen bilder fra Tjøme. Litt annerledes bilder, men synes de ble ganske så kule. Hatten jeg har på meg er fra H&M. Kjøpte den for 150 kroner, og synes det blir så kul på bilder. Er ikke god på å bruke ting som dette på skolen, men burde kanskje bli bedre til det. 

Vol.1

 

Litt bilder fra Stavanger turen vår. Som sagt var det en vanvittig bra tur. Vi tre koser oss så mye sammen. Kommer selvfølgelig flere bilder fra denne turen, men har også lagt ut endel på Instagram (cecilieuv). Nå er jeg midt pakkingen, for i morgen reiser vi noen jenter på tur til Sørlandet. 5 dager skal vi bare ha det gøy. Etter det går turen rett videre til Tjøme, og der avslutter vi sommerferien med enda en liten jentetur. Så deilig å ha 2 uker til med ferie, akkurat det jeg trenger nå. 

.
For en dårlig oppdatert periode. Sommeren har virkelig gått i ett, og internettet jeg har hatt på hytta har ikke vært samarbeidsvillig denne sommeren (og ingen andre somre for den saksskyld). Derfor har det ikke fungert å laste opp bilder når jeg har vært på Tjøme, og der har jeg tilbrakt endel tid. Siden siste har jeg vært en vært en tur til Stavanger sammen med Fride og Thea. For en tur!! Vi koste oss som bare det, og været kunnet ikke blitt noe bedre. Måleren i leiligheten målte 35 (!?!?). Det er jo ikke norsk sommer.

Selv om jeg har tatt en liten oppdaterings pause den siste tiden, så har jeg på ingen måter tatt en pause fra bloggen. For når Fride og jeg har vært sammen har vi tatt helt uendelig mye bilder. Det kommer en god dose bilder fra Stavanger, og Tjøme i og med at Fride omtrent har vært like mye på hytten min som jeg har denne sommeren. Så når jeg sier at jeg er tilbake så mener jeg det, for har brukt uvirkelig mange timer på å redigere bilder og ikke minst ta bilder. Kan ikke huske siste jeg brukte så mye tid på bloggen som jeg har gjort nå. Så det er bare å glede dere. 

 

, Bærum

hits

DESIGNET ER LAGET AV IRISEDVARDA