oktober 2016

JEG HAR BYTTET BLOGG

BLOGGEN FINNER DU HER

Heii!! For noen dager siden bestemte jeg meg veldig spontant for å bytte bloggplattform. En av grunnene til dette er ett ønske om å gjøre noe annerledes. I tillegg ønsker jeg nytt design, og på mange måter en mer profesjonell blogg. Da jeg kom over Nouw for noen måneder siden synes jeg det virket super spennende. Derfor bestemte meg for for det, da jeg jeg kom inn på tanken om å bytte. Derfor brukte jeg mange timer på å legge over innlegg og fikse design. Og den er nå nesten helt klar. Det er ikke bare bloggen som er annerledes, men jeg har også valgt å bytte navn. Nå bruker jeg hele navnet mitt, noe jeg lenge har ønsket. Det er også noe jeg synes er litt mer voksent, og passer den fasen jeg er i.  Så dette er slutten på denne bloggen, og dere kan nå følge meg HER. Ta gjerne en titt innom, det hadde vært super gøy!! 

CECILIE 

BILDER FRA HELGEN 

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with lv03 preset


Processed with VSCO with hb2 presetProcessed with VSCO with lv03 preset

Heloo! Da har jeg endelig fått redigert bildene fra helgen. Vi bodde på ett superfint hotell nede ved vannet, og hadde utrolig flott utsikt mot hele havnene, og ishavkatadralen. Jeg har jo vært der noen ganger før, men har aldri bodd finere enn dette. Kunne ligge i sengen og se ut mot havet. Rommet hadde også egen terasse, som kan være superhyggelig om sommeren (det var dessverre litt kaldt nå). Lange turen ble de dessverre ikke. Jeg landet Lørdag halv 14 - en time senere enn planlagt, og dro søndag ettermiddag. Noen timer fikk jeg heldigvis, og det var det viktigste. Neste gang skal vi prøve å få til en hel helg. Det er dessverre litt vanskelig i forhold til jobben, og derfor var dette er veldig god løsning. Turen var veldig fin tur, og vi koste oss masse. 

CECILIE 

TROMSØProcessed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with b5 presetProcessed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Processed with VSCO with b5 preset

Helloo! Følte det ble litt sent å si god morgen, men det er faktisk ikke så mange timer siden jeg sto opp. Jeg landet sent i går kveld, og var ikke hjemme før 23 tiden. Flyet var forsinket, men var så heldig å få byttet fly - så ble heldigvis ikke alt for sent. Flyet var faktisk forsinket til også, så var ikke så heldig med fly valgene mine haha. Men nå er jeg hjemme. Morgnen i dag har jeg brukt på å fikse noen småting jeg gleder meg til å fortelle dere om - om noen uker!! Nå skal jeg straks komme meg ut døren for å møte Lisa, og etter det så skal jeg på ett kurs i forbindelse med jobben. Så er en ganske rolig å grei mandag for meg. Her er noen bilder fra turen til tromsø. Skal poste noen flere enten i kveld eller i morgen. Håper dere alle får en super fin dag!! 

CECILIE 

SNEAK PEEK


God morgen! Nå sitter jeg på toget på vei til flyplassen, og benytter derfor anledningen til å poste noe her. Vet ikke om jeg får tid til det når jeg kommer meg til Tromsø. Skal kun være der i noen timer, så vil utnytte tiden jeg har der mest mulig. Men pcen er med, så kan hende jeg stikker innom å sier hei i løpet av helgen. Her er i hvert fall noen bilder jeg tok med superflinke Emilia!! Dette er bare en liten snik titt, for jeg har så mange kule bilder jeg gleder meg til å vise dere!! Var så gøy å ta bilder med Emilia fordi hun er så dyktig, og lærte så mye av henne. Mer får dere se senere. Håper i hvert fall dere alle får en super fin lørdag til tross for at det ikke er så alt for fint vær i dag.

CUV


 

DUBAI


Hallo! Jeg har vært så heldig å få oppleve mye siden jeg sluttet å blogge for 2 år siden. Derfor har jeg så lyst til å dele noe av det jeg har opplevd med dere. Tenkte derfor nå å poste noen bilder fra Dubai. Disse bildene er tatt da jeg var der i 2015, og i 2016. Dubai har alltid vært ett av de mest fantastiske stedene jeg vet om. Varmen, strendene kombinert med stor by - finnes ingen bedre kombinasjon enn det. Det har derfor blitt ett av de stedene jeg alltid ønsker å reise tilbake til. Har noen bilder lagret på kameraet som jeg også tenker å dele med dere senere, om dere skulle ønske det. Denne helgen er jeg så heldig som ikke jobber, og benytter anledningen til å reise til Tromsø. Reiser i morgen tidlig, og blir til søndag. Kameraet skal jeg også ta med meg, så skal love å poste noen bilder når jeg kommer hjem. 

CUV

HØST

God morgen! Nå har jeg akkurat stått opp, og skal straks løpe til jobb. Tenkte først å dele disse bildene. Disse tok jeg med Emilie for noen dager siden, men fy så kaldt det var. Merker at det ikke lenger er bare bare å skulle gå med skjørt ute. Jeg har flere bilder jeg vil vise dere. I og med at det ikke skjer mye annet i hverdagen min enn jobb, så blir det fort bilder som dette jeg har mulighet for å poste. Skal selvfølgelig prøve å vise dere litt bilder fra reiser jeg har vært på de 2 siste årene som jeg ikke har delt her, og litt andre små ting. Jeg har ihvertfall en liten liste med ideer. Reiser til Tromsø fra lørdag til søndag, så skal selvfølgelig prøve å ta med meg kamerat opp dit og kanskje jeg får tatt noen fine bilder der. Håper alle får en super fin dag i dag!! 

CUV 
 

GOLDEN WALL


God morgen! Elsker fargene på disse bildene! De er tatt av super flinke Emilia, som jeg ble kjent med på jobb. Vi har tatt flere bilder sammen, og jeg gleder meg til å vise de til dere. Derfor kommer det til å komme masse fine bilder på bloggen i nærmeste fremtid. Nå skal jeg straks avgårde til jobb, men tenkte først å legge igjen noe her. 

CUV


 

JEG ER TILBAKE!Processed with VSCO with b5 presetOj! Dette føles så rart. Tenk at det snart er to år siden sist jeg postet noe her inne. Det føles utrolig merkelig å skulle skrive igjen, men samtidig synes jeg det er veldig gøy å være tilbake. Jeg har lenge på dette med bloggen, og vært veldig usikker på om det var riktig å komme tilbake eller ikke. Jeg har kommet frem til at jeg synes dette er for gøy til å la være. Ser ingen grunn til å ikke komme tilbake nå som jeg faktisk er ferdig på skolen og har tid. Det er fortsatt bilder som er min store interesse, og jeg har så mange bilder nå som jeg virkelig har lyst til å dele - og det finnes ikke noe bedre sted å dele de enn akkurat her. Derfor vil bloggen bære preg av at det er bilder jeg liker. Innleggene kommer derfor ikke til å være fylt med lange tekster, men jeg skal selvfølgelig prøve å legge igjen noen ord i ny og ne. 

De siste ukene har jeg jobbet med å gjøre klar en god dose med innlegg, slik at det kommer innlegg regelmessig. Men! Dette er fortsatt litt uvant, og det kommer derfor til å ta litt tid å få dette inn i det daglige, men skal prøve så godt jeg kan. Jeg gleder meg i hvert fall veldig over å være tilbake. Skal virkelig gjøre mitt beste, og håper dere har lyst til å følge meg her videre! 

CUV

, Bærum

hits

DESIGNET ER LAGET AV IRISEDVARDA