desember 2014

Paris Is Always A Good Idea
Endelig er det ferie. Kan ikke si noe annet enn at jeg synes det er veldig deilig. Nå skal jeg bruke tiden framover til å handle de aller siste julegavene, kose meg masse med familie og venner. Elsker virkelig julen så jeg har noen bra dager foran meg nå. Vi har jo faktisk ferie i hele 2 uker (!!). Jeg har selvfølglig blitt syk, men håper virkelig det går over i løpet av de nærmeste dagene. Uansett, her er noen bilder fra høstferien i fjor. Skal prøve å ta litt nye bilder framover som jeg kan dele med dere! 

Breakfast in Barcelona// bilder: høstferien 2014 //

Jeg har faktisk ikke langt ut noen bilder fra Barcelona i høstferien. Da jeg var der prøvde jeg å laste opp noen innlegg, for jeg hadde faktisk med meg macen. Dessverre så var ikke internettet i leiligheten akkurat som jeg hadde ønsket. Så det tok veldig langt å laste opp noen av bildene - derfro postet jeg heller ingenting. Kommer til å legge ut flere bilder fra turen senere, men jeg tok faktisk ikke så veldig mange bilder der nede. Det regnet ganske mye, og da ville jeg heller ikke ta med meg kameraet overalt ++ at det er veldig mye tyveri der, så ønsket ikke at det skulle bli tatt fra meg. Uansett kommer jeg til å gå gjennom bildene, og se om det er noen jeg kan legge ut her. 

 

Sunset

// bilder: dubai vinterferien 2014 //

Det er nesten bare bilder fra gamle reiser på bloggen for tiden, men det er fordi jeg aldri ble ferdig blogget før jeg sluttet. Har hatt flere innlegg liggende i mapper på iphoto. Derfor blogger jeg de nå. Det kommer nok til å komme litt andre type innlegg senere, og tenkte også kanskje å lage en video - i og med at jeg har fått nytt rom. Men tenker uansett at det er bedre å blogge med bilder som jeg tok for en liten stund siden, og som jeg aldri har blogget - enn at jeg legger ut noen som eg tar nå som blir halv bra. I

 

New York

// bilder - new york, høstferien 2012 //

De siste ukene har jeg sett over gjennomsnittlig mye på Gossip Girl. Det er jo ikke noe tvil om at man da ønsker å reise til New York. Jeg har faktisk vært der en gang, og det var helt fantastisk. Skulle ikke hatt noe imot å reise dit igjen, i mellom tiden får jeg bare drømme meg bort i bildene fra da jeg var der i 2012.

 

w.e.e.k.e.n.d.

//bilde fra hydra, hellas// 

Bare en uke igjen til julefeire - kan nesten ikke vente. Desember har gått utrolig fort i år, men ikke fort nok synes nå jeg. Gleder meg til to uker med fri, familie og bare hygge. Jeg er utrolig glad i jule, og synes det er det aller beste tiden i året (utenom sommeren). Tror det er akkurat det jeg trenger nå. Bare to uker etter jul bytter jeg skole, så på mange måter gruer jeg meg litt til juleferien er over. Er selvfølgelig veldig spent, men jeg vet jo ikke helt hva jeg går til - så håper det blir bra. 

Insta lately


Det siste fra instagrammen min. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg er en veldig stor fan av instagram. Det finnes så mange kule brukere der, og du finner inspirasjon overalt der. Nå er jo jeg også veldig glad i fotografi, så det finnes jo ingen bedre plattform for meg. Jeg er ganske sikker på at jeg ikke er den eneste som er glad i denne appen - så bare kommenter instagram kontoene deres her om dere vil, så skal jeg se litt på det. Elsker å finne nye instagram kontoer, om det også er ønsket kan jo jeg skrive ett innlegg om mine favoritt brukere, kanskje blir det en av deres? 

Answers

Hvorfor så lang pause? Det er ett godt spørsmål. Jeg tror det er mange grunner til at jeg gjorde det, men i utgangspunktet er det nok fordi jeg har hatt andre ting å tenke på. Selvfølgelig skal jeg ikke legge skjul på at jeg har vært redd for hva alle andre mener om det jeg gjøre, men det vil selvfølgelig alltid være noen som er skeptiske til blogging - men det må jeg bare leve med. Jeg håper ikke det kommer flere slike pauser, men man vet aldri. Lenge siden jeg har blogget jevnt, men håper jeg kanskje får gjort det framover nå. 

Hvilke blogger leser du? Oj! Det er mange. Jeg har selvfølgelig en favoritt og det er uten tvil: Angelica Blick. Leser også jannideler, ramihanna, fannylyckman - som dere kanskje skjønner leser jeg omtrent bare svenske blogger, fordi jeg synes de er de aller beste. Selvfølgelig tar jeg meg en tur innom de norske toppbloggerene av og til. Så har jeg også noen venner som blogger, og de leser jeg også selvfølgelig.  

Fremtidsplaner? For ett år siden ville jeg tok svart at planen er å studere kreativ skriving i London. Nå, vet jeg ikke lenger. Det eneste jeg vet er at jeg etter jul skal bytte skole, og at jeg etter 3 skal ta ett friår - for å reise. Så etter sommeren 2017 har jeg null planer, men jeg håper at jeg på veien finner ut hva jeg ønsker videre i livet. Kanskje ender jeg opp i New York og studerer der - det hadde virkelig vært en drøm. 

Hvordan redigerer du bildene dine? I utgangpunktet redigerer jeg de aller fleste bildene på pixlr.com - drømmer om å få meg Photoshop, men det er så utrolig dyrt. Redigerer også noen bilder på mobilen faktisk. Sikker mange av dere som har hørt på appen som heter VSCO cam. Det er virkelig favoritt appen min. Har så mange kule effekter. Det er i hovedsak bildene jeg legger ut på instagram. Dere kan følge meg der, heter: cecilieuv. 

Hvem tar bildene du legger ut av deg selv? Det er flere, men tror nok Fride er den som har tatt flest. Da Fride var på Tjøme på hytten min i sommer tok vi utrolig mange bilder, og vi har det veldig gøy med det. Så tror vell mer vi har gjort det til en morsom greie, og brukt masse tid på det. Derfor det heller ikke har vært mye nye bilder på bloggen i det siste (bilder fra i sommer), fordi jeg fortsatt har endel bilder fra Tjøme som jeg ikke har blogget enda. Håper jeg får tatt litt flere bilder framover nå, men lyset er ikke helt med på det. Mye lettere å ta bilder når det er sommer, sol og lyst. 

Om du hadde vunnet 50 000 kroner hva ville du brukt dem på? Reise - uten tvil! Hadde vell tatt med meg en venninne til New York og hatt tidenes shoppingtur. Hadde virkelig ikke hatt noe i mot å vinne det har en Flax kalender, kanskje jeg finner det der? Hadde takket ja til det for å si det sånn. 

Hvilket kamera har du? Canon Eos 500, men kamera linsen er den som gjør all jobben. Kan vise det i ett annet innlegg siden. Ønsker meg egentlig et bedre kamera, men det er ikke det jeg prioriterer akkurat nå. Jeg har en sommer foran meg med reiser og festivaler - så må spare til det. 

Hvorfor så lang pause? Det er ett godt spørsmål. Jeg tror det er mange grunner til at jeg gjorde det, men i utgangspunktet er det nok fordi jeg har hatt andre ting å tenke på. Selvfølgelig skal jeg ikke legge skjul på at jeg har vært redd for hva alle andre mener om det jeg gjøre, men det vil selvfølgelig alltid være noen som er skeptiske til blogging - men det må jeg bare leve med. Jeg håper ikke det kommer flere slike pauser, men man vet aldri. Lenge siden jeg har blogget jevnt, men håper jeg kanskje får gjort det framover nå. 

Har du noen gang tenkt å skrive et tanke innlegg? Jeg er ingen person som deler så mye personlig til noen egentlig, og jeg tror nok det kommer til å forbli på den måten. På en annen siden er jeg veldig glad i å skrive, så om jeg skriver noe en dag som ikke er så alt for personlig, så skal dere ikke se bort ifra at jeg poster det her. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg har skrevet mange innlegg jeg gjerne skulle ha postet, men så har jeg på mange måter vært alt for redd for å poste det her. Alle som vil kan se det om jeg legger det ut her, og det er jo selvfølge veldig skummelt. MEN er det noen av dere som har noe spesielt dere ønsker jeg skal skrive om, kan det jo hende jeg skal få til det. 

Favoritt reisemål? Det er mange, i og med at jeg elsker å reise. Favorittene må vell være - Dubai, New York, London og Paris. Det er mange steder jeg ønsker å reise også. Derfor er det veldig vanskelig å si favoritt reisemål, fordi det er så mange steder jeg ikke har sett. Dere ser jo hvor jeg legger ut flest bilder fra på bloggen. 

Hvilken linje går du på? Ville du helst valgt noe annet? Jeg går på studiespesialisering. Hadde jeg fått valget igjen hadde jeg gått på Media og kommunikasjon - angrer veldig på at jeg ikke valgte det. Selvfølgelig blir det feil å angre på dette, for det er tross alt ingenting jeg kan gjøre noe med. Jeg vet bare at jeg ikke er den mest motiverte på skolen, og at det å gå på media og kommunikasjon kanskje ville hjulpet meg, men man vet jo aldri. Selvfølgelig er jeg jo veldig glad for at jeg valgte studiespesialisering også, i og med at jeg har møtt mennesker der som jeg aldri ville ha møtt om jeg hadde begynt på en helt annen linje på en helt annen skole. 

Hva tenker du om russetiden, og har du noen planer for hvordan du skal tilbringe den? Buss? Dette har jeg vært veldig fram og tilbake om. Jeg var på buss i nesten et år, før jeg innså at jeg virkelig ikke har nok penger til det. Dermed valgte jeg å droppe ut - selv om jeg alltid har ønsket å være på buss. Nå er jeg på en l?øsrussgruppe?, og er veldig fornøyd med det. Vet jo ikke hvordan russetiden blir uten buss, men tror den gjengen vi er nå kommer til å ha det veldig gøy uansett.  

 Hvordan vil du si 2014 har vært for deg? Det er faktisk ett veldig vanskelig spørsmål å svare på. På mange måter kan jeg si at det er har vært et veldig annerledes år. Jeg har blitt kjent med mange nye mennesker, og fått nye nære venner. Det er jo selvfølgelig noe som forandrer ting. Jeg har også opplevd ting som jeg ikke har gjort tidligere - på godt og vondt. Så tror jeg mye av hvordan alt er forandrer seg litt med årstidene, for jeg kan si at jeg tror jeg hadde tidenes beste sommer/sommerferie i år. På en annen siden tror jeg at januar ikke var på samme måte. Derfor er det vanskelig å si om dette har vært et bra år eller ikke, men jeg tror jeg har lært mye av det. Lært mye om venner - hvem som er der og hvem som ikke er det. Også tror jeg at jeg har lært mye om meg selv. Så jeg tror jeg kommer godt ut av 2014, fordi jeg har lært veldig mye av det året jeg legger bak meg. Det er jeg veldig glad for, selv om måten jeg har lært det på kanskje ikke har vært den beste. 

Jeg håper dere har fått svar på noe av det dere lurerte på, er det noe er så kan dere bare kommentere det (ikke alle spørsmålene jeg svarte på, men følte at noen ikke passet helt her, haha). Som jeg nevnte så er det bare å si ifra om det er noe dere ønsker å skrive om. 

Black. And. White.

 

 

  

 Jeg tenkte å vise dere noen bilder jeg tok av Fride i Berlin. Når vi var der tok vi helt utrolig mye bilder, og dere har nok mange som har sett flere bilder fra Berlin som Fride har tatt av meg. Tenkte derfor å vise dere noen jeg tok av henne når vi var der nede. Berlin var en så kul by å ta bilder i. Masse kule vegger, og masse kule steder. Skulle ikke hatt noe i mot å ta en tur til Berlin igjen, var virkelig en helt fantastisk opplevelse jeg ikke kommer til å glemme. Var også veldig morsomt å kunne gå rundt i byen og føle at man var på tur uten familien eller noe. Veldig morsomt! Vi hadde det også så gøy. Dere kommer til å se mye gamle bilder på bloggen framover, men det er mye grunnet at det er mange bilder jeg aldri har lagt ut, og fordi jeg liker å se tilbake på gamle reiser. Questions and Answers

I og med at det er en god stund siden jeg har vært aktiv på bloggen tenkte jeg å kjøre igang en spørsmålsrunde. Tenkte jeg skulle bruke litt mere tid på det innlegget, og bruke tid på å svare på spørsmål. Jeg svarer på stor sett alt, selvfølglig ikke alt for personlige spørsmål. Så spør om hva dere vil, så skal jeg svare så godt jeg kan. 

Tjøme - sommerferien 2014

 
Har faktisk ikke lagt ut noen bilder fra Tjøme. Denne sommerferien fikk jeg ikke tilbrakt like mye tid der som jeg pleier, fordi det var så utrolig mye annet som skjedde i sommer. Her er ihvertfall noen bilder fra noen av dagene jeg tilbrakte der nede, og dette var sammen med Thea og Fam. Det er så trist å sitte å se på bilder fra sommeren og så se ut av vinduet. Jeg er på ingen måte et vintermenneske, og skulle heller sett at det var sommer hele året.

Dubai

I og med at macen min ikke har funket har jeg ikke hat tilgang til IPhoto. I går gikk jeg gjennom bildene jeg hadde der, og da fant jeg noen av bildene fra Dubai. Jeg savner dette så mye - varmen, stedet og alt. Kan nesten ikke tro at det snart er 1 helt år siden sist jeg var der. Var der vinterferien 2014, men jeg skal ut å reise denne vinterferien også. Denne gangen til Spania, og der skal jeg på spanskskole hele uken. Reiser sammen med familie, og Thea. Lurer veldig på hvordan det blir, og håper det blir noe fritid og ikke bare skole hele uken. 

Endelig

 

Dette er skikkelig rart. Det er ca 4 måneder siden sist jeg logget meg inn her. Føler meg nesten som en nybegynner igjen. Jeg skulle ønske jeg hadde en god forklaring på hvorfor jeg plutselig stoppet å blogg, men det har jeg på mange måter ikke. Jeg tror bare at det kom til en punkt hvor jeg måtte ta meg tid å skjønne hvorfor jeg brukte tid på dette. Som dere nok har skjønt er jeg veldig glad i å ta bilder, og derfor startet jeg å blogge for snart 3 år siden - og derfor begynner jeg også igjen nå. Jeg har savnet det å ta bilder så mye. Selvfølgelig har ikke kameraet ligget på hyllen i 3 måneder, men det er ikke langt unna. Jeg hadde egentlig planer om å komme tilbake for kanskje 2 måneder siden, men macen min var ikke enig. Den har vært på reprasjon, og den har forsatt ikke villet fungere som den skal - jeg håper at den denne gangen ikke kapitulerer. Hvordan jeg kommer til å blogge framover er jeg litt usikker på, men jeg vet at jeg har en god del bilder jeg skal vise. 

 
, Bærum

Hei!! Jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum med stor interresse for mote og sminke. Her kan du lese om mote, livet mitt og sminke.. og masse mer! Er det noe du lurer på så send mail til cecilieuv@hotmail.com

hits

DESIGNET ER LAGET AV IRISEDVARDA