TANKER

"HVA VIL DU BLI NÅR DU BLIR STOR?"

Hva vil du bli når du blir stor? Dette er ett spørsmål jeg har fått flere ganger. Ikke bare på bloggen, men også i hverdagen. Noen ganger kommer også spørsmålet i form av "hvilken utdanning ønsker du å ta?".

Hva vil jeg egentlig bli når jeg blir stor? Det er veldig rart at man plutselig skal bestemme seg for noe så omfattende allerede i så ung alder. Jeg vet faktisk ikke hva jeg vil bli. Det virker ikke lenge siden vi var så små at spørsmålet vi fikk var "hva skal du bli når du blir stor, da?". De vanligste svarene var enten prinsesse, brannmann eller tv-kjendis. Når jeg får spørsmålet nå forventer ingen at jeg skal komme med slike svar. Nå skal det være advokat, eller journalist. Jeg skal ikke bare vite hva jeg vil bli, men også hva eller hvor jeg skal studere. Jeg er bare 16, og jeg vet faktisk ikke hva jeg skal videre i livet. Vi jobber endel med dette på skolen, og dette allerede i første klasse. Livet blir fort veldig seriøst, og det merker jeg godt. Hva vil jeg bli når jeg blir stor? Jeg vet faktisk ikke. Vet du hva du vil bli?

, Bærum

Hei!! Jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum med stor interresse for mote og sminke. Her kan du lese om mote, livet mitt og sminke.. og masse mer! Er det noe du lurer på så send mail til cecilieuv@hotmail.com

hits

DESIGNET ER LAGET AV IRISEDVARDA