MUSIKK

MIN SPILLELISTE

Heidere! Plutselig er det torsdag igjen, jeg skjønner virkelig ikke hvordan all den tiden bare blir borte. Etter denne uken er det bare 5 uker til jul!?! For meg virker det ikke lenge siden jeg gledet meg til å starte på videregående, og nå nærmer det seg ett halvt år siden jeg startet. Denne morgnen har jeg brukt til å jobbe med skole. Har også tatt av meg litt tid til å jobbe med noen julegaver. Starter ikke på skolen før klokken 12.15, og det er veldig veldig deilig. Som sagt så blir bare tiden borte fra meg, og jeg ser at det også er noen dager siden jeg har blogget. Skolen må virkelig prioriteres om dagen. Flere reslutater har ikke vært som ønsket, og setter derfor av mye tid til å virkelig jobbe med skole nå. Siden jeg starter sent fikk jeg litt tid til å oppdatere her også. Flere har ønsket at jeg skal blogge litt om musikk, og derfor skal jeg også gjøre det. Dette er noen av mine favoritter akkurat nå, og de kommer sikkert til å endre seg allerede i morgen så derfor kommer det nok til å komme flere slike innlegg framover. Jeg er en sånn person som finner ett album, og så hører mye på bare det. Derfor ser dere at mange av sangene er fra sammen artister:) 

♥ Zara Larrson: Bad boy

♥ Zara Larrson: Love again 
♥ Zara Larrson: Shes not me, part 1 and 2
♥ Justin Bieber: All bad
♥ Olly Murs: Dear Darling
♥ Olly Murs: Oh my godness
♥ Olly Murs: Ive tried everything
♥ Olly Murs: This song is about you
♥ Envy: In you arms
♥ Emblem 3: 3000 Miles
♥ The Wanted: In the middle
♥ The Wanted: Heartbreak story 
♥ The Wanted: We own the night
♥ Katy Perry: It takes two
♥ Katy Perry: Dark House
♥ Union J: Carry you

4 FAVORITTSANGER AKKURAT NÅ

Hei, og god morgen! Jeg tenkte å vise dere mine 4 favoritt sanger akkurat nå. Ofte noen få sanger som jeg liker veldig godt. Hvis det er noen som ønsker at jeg skal lage en hel liste med sanger til dere så er det bare å si ifra. Håper alle får en kjempe fin dag!

 

 

 

 

, Bærum

Hei!! Jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum med stor interresse for mote og sminke. Her kan du lese om mote, livet mitt og sminke.. og masse mer! Er det noe du lurer på så send mail til cecilieuv@hotmail.com

hits

DESIGNET ER LAGET AV IRISEDVARDA