OM MEG

Answers

Hvorfor så lang pause? Det er ett godt spørsmål. Jeg tror det er mange grunner til at jeg gjorde det, men i utgangspunktet er det nok fordi jeg har hatt andre ting å tenke på. Selvfølgelig skal jeg ikke legge skjul på at jeg har vært redd for hva alle andre mener om det jeg gjøre, men det vil selvfølgelig alltid være noen som er skeptiske til blogging - men det må jeg bare leve med. Jeg håper ikke det kommer flere slike pauser, men man vet aldri. Lenge siden jeg har blogget jevnt, men håper jeg kanskje får gjort det framover nå. 

Hvilke blogger leser du? Oj! Det er mange. Jeg har selvfølgelig en favoritt og det er uten tvil: Angelica Blick. Leser også jannideler, ramihanna, fannylyckman - som dere kanskje skjønner leser jeg omtrent bare svenske blogger, fordi jeg synes de er de aller beste. Selvfølgelig tar jeg meg en tur innom de norske toppbloggerene av og til. Så har jeg også noen venner som blogger, og de leser jeg også selvfølgelig.  

Fremtidsplaner? For ett år siden ville jeg tok svart at planen er å studere kreativ skriving i London. Nå, vet jeg ikke lenger. Det eneste jeg vet er at jeg etter jul skal bytte skole, og at jeg etter 3 skal ta ett friår - for å reise. Så etter sommeren 2017 har jeg null planer, men jeg håper at jeg på veien finner ut hva jeg ønsker videre i livet. Kanskje ender jeg opp i New York og studerer der - det hadde virkelig vært en drøm. 

Hvordan redigerer du bildene dine? I utgangpunktet redigerer jeg de aller fleste bildene på pixlr.com - drømmer om å få meg Photoshop, men det er så utrolig dyrt. Redigerer også noen bilder på mobilen faktisk. Sikker mange av dere som har hørt på appen som heter VSCO cam. Det er virkelig favoritt appen min. Har så mange kule effekter. Det er i hovedsak bildene jeg legger ut på instagram. Dere kan følge meg der, heter: cecilieuv. 

Hvem tar bildene du legger ut av deg selv? Det er flere, men tror nok Fride er den som har tatt flest. Da Fride var på Tjøme på hytten min i sommer tok vi utrolig mange bilder, og vi har det veldig gøy med det. Så tror vell mer vi har gjort det til en morsom greie, og brukt masse tid på det. Derfor det heller ikke har vært mye nye bilder på bloggen i det siste (bilder fra i sommer), fordi jeg fortsatt har endel bilder fra Tjøme som jeg ikke har blogget enda. Håper jeg får tatt litt flere bilder framover nå, men lyset er ikke helt med på det. Mye lettere å ta bilder når det er sommer, sol og lyst. 

Om du hadde vunnet 50 000 kroner hva ville du brukt dem på? Reise - uten tvil! Hadde vell tatt med meg en venninne til New York og hatt tidenes shoppingtur. Hadde virkelig ikke hatt noe i mot å vinne det har en Flax kalender, kanskje jeg finner det der? Hadde takket ja til det for å si det sånn. 

Hvilket kamera har du? Canon Eos 500, men kamera linsen er den som gjør all jobben. Kan vise det i ett annet innlegg siden. Ønsker meg egentlig et bedre kamera, men det er ikke det jeg prioriterer akkurat nå. Jeg har en sommer foran meg med reiser og festivaler - så må spare til det. 

Hvorfor så lang pause? Det er ett godt spørsmål. Jeg tror det er mange grunner til at jeg gjorde det, men i utgangspunktet er det nok fordi jeg har hatt andre ting å tenke på. Selvfølgelig skal jeg ikke legge skjul på at jeg har vært redd for hva alle andre mener om det jeg gjøre, men det vil selvfølgelig alltid være noen som er skeptiske til blogging - men det må jeg bare leve med. Jeg håper ikke det kommer flere slike pauser, men man vet aldri. Lenge siden jeg har blogget jevnt, men håper jeg kanskje får gjort det framover nå. 

Har du noen gang tenkt å skrive et tanke innlegg? Jeg er ingen person som deler så mye personlig til noen egentlig, og jeg tror nok det kommer til å forbli på den måten. På en annen siden er jeg veldig glad i å skrive, så om jeg skriver noe en dag som ikke er så alt for personlig, så skal dere ikke se bort ifra at jeg poster det her. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg har skrevet mange innlegg jeg gjerne skulle ha postet, men så har jeg på mange måter vært alt for redd for å poste det her. Alle som vil kan se det om jeg legger det ut her, og det er jo selvfølge veldig skummelt. MEN er det noen av dere som har noe spesielt dere ønsker jeg skal skrive om, kan det jo hende jeg skal få til det. 

Favoritt reisemål? Det er mange, i og med at jeg elsker å reise. Favorittene må vell være - Dubai, New York, London og Paris. Det er mange steder jeg ønsker å reise også. Derfor er det veldig vanskelig å si favoritt reisemål, fordi det er så mange steder jeg ikke har sett. Dere ser jo hvor jeg legger ut flest bilder fra på bloggen. 

Hvilken linje går du på? Ville du helst valgt noe annet? Jeg går på studiespesialisering. Hadde jeg fått valget igjen hadde jeg gått på Media og kommunikasjon - angrer veldig på at jeg ikke valgte det. Selvfølgelig blir det feil å angre på dette, for det er tross alt ingenting jeg kan gjøre noe med. Jeg vet bare at jeg ikke er den mest motiverte på skolen, og at det å gå på media og kommunikasjon kanskje ville hjulpet meg, men man vet jo aldri. Selvfølgelig er jeg jo veldig glad for at jeg valgte studiespesialisering også, i og med at jeg har møtt mennesker der som jeg aldri ville ha møtt om jeg hadde begynt på en helt annen linje på en helt annen skole. 

Hva tenker du om russetiden, og har du noen planer for hvordan du skal tilbringe den? Buss? Dette har jeg vært veldig fram og tilbake om. Jeg var på buss i nesten et år, før jeg innså at jeg virkelig ikke har nok penger til det. Dermed valgte jeg å droppe ut - selv om jeg alltid har ønsket å være på buss. Nå er jeg på en l?øsrussgruppe?, og er veldig fornøyd med det. Vet jo ikke hvordan russetiden blir uten buss, men tror den gjengen vi er nå kommer til å ha det veldig gøy uansett.  

 Hvordan vil du si 2014 har vært for deg? Det er faktisk ett veldig vanskelig spørsmål å svare på. På mange måter kan jeg si at det er har vært et veldig annerledes år. Jeg har blitt kjent med mange nye mennesker, og fått nye nære venner. Det er jo selvfølgelig noe som forandrer ting. Jeg har også opplevd ting som jeg ikke har gjort tidligere - på godt og vondt. Så tror jeg mye av hvordan alt er forandrer seg litt med årstidene, for jeg kan si at jeg tror jeg hadde tidenes beste sommer/sommerferie i år. På en annen siden tror jeg at januar ikke var på samme måte. Derfor er det vanskelig å si om dette har vært et bra år eller ikke, men jeg tror jeg har lært mye av det. Lært mye om venner - hvem som er der og hvem som ikke er det. Også tror jeg at jeg har lært mye om meg selv. Så jeg tror jeg kommer godt ut av 2014, fordi jeg har lært veldig mye av det året jeg legger bak meg. Det er jeg veldig glad for, selv om måten jeg har lært det på kanskje ikke har vært den beste. 

Jeg håper dere har fått svar på noe av det dere lurerte på, er det noe er så kan dere bare kommentere det (ikke alle spørsmålene jeg svarte på, men følte at noen ikke passet helt her, haha). Som jeg nevnte så er det bare å si ifra om det er noe dere ønsker å skrive om. 

Questions and Answers

I og med at det er en god stund siden jeg har vært aktiv på bloggen tenkte jeg å kjøre igang en spørsmålsrunde. Tenkte jeg skulle bruke litt mere tid på det innlegget, og bruke tid på å svare på spørsmål. Jeg svarer på stor sett alt, selvfølglig ikke alt for personlige spørsmål. Så spør om hva dere vil, så skal jeg svare så godt jeg kan. 

SVAR PÅ SPØRSMÅL DEL 2


Hva vil du bli når du blir stor? Dette spørsmålet fikk meg til å skrive dette innlegget. Men utenom det så har jeg alltid ønsket å få til noe eget, så den store drømmen er nok å skape en egen nettside eller noe lignende. Det er jo bare en drøm, men det er jo alltid lov til å drømme.

Har du instagram? Det har jeg heter: cecilieuv. Har også en annen bruker som heter: feelingswecantdescribe.

Hva er det dyreste du noen gang har kjøpt? Jeg vet faktisk ikke helt. Tror ikke det er en ting, men det blir fort dyrt når jeg er på shopping i utlandet. Ihvertfall hvis jeg er på Sephora.

Hva er øverst på ønskelisten nå? Kenzo genser i grønt og oransje.

Hvem ser du mest opp til? Demi lovato tror jeg.

Favoritt artist for øyeblikket: Uten tvil: The vamps

Hvor kjøpte du kenzo genseren? På kenzo i Paris.

Hvor redigerer du bildene dine? Pixlr.com, picmonkey, gimp og iphoto.

Hvor ser du deg selv om 10 år? Ti år? Jeg tørr nesten ikke tenkte så langt fram. Kanskje bor jeg i London eller New Yorsk og jobber med foto? Hvem vet.

Hva skal du være på halloween? Egypter, haha tror fakisk det. 

Har du kjæreste? Nei det har jeg ikke:)

Har noen av vennene dine blogg? Ja, Fam og Thea.

Hvordan er det å ha så mange lesere? Vet ikke om jeg er personen til å svare på dette spørsmålet. Har jo ikke så mange lesere.

Har du vært i et seriøst forhold? Nei.

Kan du ha sånn roomtour? Det har jeg hatt 2 ganger og dere kan finne det HER og HER.

Nevn et ord som beskriver deg? Rar, neida eller kanskje?

Beste venner? Vansklig å velge ut noen som er mine bestevenner, men min nærmetse venn er jo Ebba. Også har jeg noen veldig gode venner. 

Favoritt merke? Acne og Kenzo, men har ikke så mye derifra. Men bare elsker de to merkene.

Om du bare kunne tatt med deg en ting på en øde øy, hva ville det vært (ikke kommuniserbare midler)? Ett kamera.

Om du bare kunne brukt ett sminkeprodukt, hva ville du valgt? Concealer

Kjekkeste i The Vamps? Jeg likte dette spørsmålet, hehe. Det er helt klart Brad.

 

SVAR PÅ SPØRSMÅL DEL 1Hvilke blogger leser du fast? Det er mange. Blir fort bloggene til folk jeg kjenner og venner av meg. Ellers er det de som ligger på toppen i Norge. Favorittene er nok Explode og Martheborge.

Hvilken sminke bruker du? Det er veldig forskjellig. Bytter sminke rutiner hver måned omtrent. Dette kan egentlig bare skrive et innlegg om siden.

Hvor kjøper du klær? Overalt omtrent. Men tror vell 90% av klærne mine er fra Bikbok. Vet ikke hlet hva jeg skulle gjort uten den butikken, eller er jeg veldig glad i merker som Acne.

Henter du inspo fra noe sted til bloggen? Ja det gjør jeg. De er vell fra alle andre blogger. Ofte får jeg inspirasjon til bilder jeg ta på weheartit eller tumblr.

Hvilken skole går du på igjen? Stabekk videregående skole

Liker du deg på videregående? Jo det er morsomt det, men det er jo selvølgelig veldig mye som er nytt og veldig annerledes.

Hva skal du studere etter videregående? Oj, dette er et godt spørsmål. Planen er å studere kreativ skriving i London, men det er så mye annet jeg også har lyst til å utdanne meg som. Så derfor vet jeg ikke helt enda, men har jo forsatt veldig godt tid. 

Fått noen nye venner på videregående? Ja det har jeg:)

Hva liker du å lese om på andre blogger? Alt! det er ikke noe spesielt jeg liker veldig godt. Forandring er viktig, men antrekk er jo alltid det som er mest inspirerende.

Hva slags kamera har du? Er du fornøyd med dette? Canon 500D, men har en kamera linse som er veldig bra. (som jeg har kjøpt i ettertid). Skal skrive ett innlegg om dette siden. Om jeg er fornøyd med det? Jo jeg er det, men ønsker meg ett bedre ett. Dette er nok ikke noe jeg prioriterer akkurat nå, men hvis noen skal kjøpe kamera anbefaler og Canon. 

Hva liker du best med blogging? Ta bilder!! Synes det er utrolig morsomt å ha en "unnskyldning" for å ta masse bilder.

Hva liker du best å gjøre på fritiden? Være med venner.

Hva er du mest opptatt av? (mote osv..) Foto, mote og sminke kanskje? Nei det er mye så er ikke helt sikker. 

Liker du å bli tatt bilde av? Jeg har i utgangspunktet ikke noe i mot å bli tatt bilde av, men synes ofte at jeg ikke er veldig heldig på bilder. Derfor er det dager jeg ikke liker å bli tatt bilder av.

Selutløser eller ikke? Ikke, Får alltid venner til å ta bilder.

Hva er din favoritt: Film, Tv-serie, Bok, Sang? Film: Vansklig, men det blir nok "The notebook"?. Tv- serie: Uten tvil "pretty little liars" Bok: 13 good reasons why. Sang "can we dance".

Hvor høy er du? 1.69. 

Yndlings farge? Blå.

Favoritt sminkeprodukt? Øyeskygge fra Urban Decay.

Hvor mange par sko har du? Oj, det er nok en del. Vet ikke hlet hvor mange.

Hvis du skulle fått et ønske oppfylt akkurat nå, hva ville det vært? Møte Tha vamps.

Hvor får du inspirasjonen fra? Mennekser og blogger. Egentlig alt jeg ser rundt meg hver eneste dag.

Hva er din størrste drøm? Reise tilbake til Dubai, men skal faktisk dit i vinterferien (!!), så nå er det vell å møte The vamps. 

 

 

, Bærum

Hei!! Jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum med stor interresse for mote og sminke. Her kan du lese om mote, livet mitt og sminke.. og masse mer! Er det noe du lurer på så send mail til cecilieuv@hotmail.com

hits

DESIGNET ER LAGET AV IRISEDVARDA