ANTREKK

HØST

God morgen! Nå har jeg akkurat stått opp, og skal straks løpe til jobb. Tenkte først å dele disse bildene. Disse tok jeg med Emilie for noen dager siden, men fy så kaldt det var. Merker at det ikke lenger er bare bare å skulle gå med skjørt ute. Jeg har flere bilder jeg vil vise dere. I og med at det ikke skjer mye annet i hverdagen min enn jobb, så blir det fort bilder som dette jeg har mulighet for å poste. Skal selvfølgelig prøve å vise dere litt bilder fra reiser jeg har vært på de 2 siste årene som jeg ikke har delt her, og litt andre små ting. Jeg har ihvertfall en liten liste med ideer. Reiser til Tromsø fra lørdag til søndag, så skal selvfølgelig prøve å ta med meg kamerat opp dit og kanskje jeg får tatt noen fine bilder der. Håper alle får en super fin dag i dag!! 

CUV 
 

GOLDEN WALL


God morgen! Elsker fargene på disse bildene! De er tatt av super flinke Emilia, som jeg ble kjent med på jobb. Vi har tatt flere bilder sammen, og jeg gleder meg til å vise de til dere. Derfor kommer det til å komme masse fine bilder på bloggen i nærmeste fremtid. Nå skal jeg straks avgårde til jobb, men tenkte først å legge igjen noe her. 

CUV


 

soft colors
Jeg klarte å glemme at jeg starter sent i dag, så jeg var oppe klokken siden klokken 07.00. Tar kun 15 min å komme seg tll skolen, så har forsatt ganske god tid før jeg må dra - derfor ble det en lang og rolig morgen på meg i dag. Dagen videre kommer til å bli litt lengere, så deilig å ta det rolig fra morgen av. Her er enda noen flere bilder vi tok i helgen, og dette er bare noen - kommer mange flere. Noen som er ganske like som dette kommer jeg også til å legge ut, men tenkte å vise dere noen nå. Hadde så god tid, så tenkte jeg like greit kunne bruke tiden min på å poste ett innlegg her. Håper alle får en kjempe fin dag videre! 

flowers..


a.n.t.r.e.k.kJeg tror jeg kommer til å burke mye blomster denne sommeren. Har allerede skaffet meg to blomsterkranser, og to blomsterjakker. Kanskje ikke noe jeg går med på skolen, men i sommerferien kommer det til å bli mye brukt. 

A.N.T.R.E.K.KAntrekk dag nummer to i Berlin. Denne dagen var det kjempe dårlig vær, selvom det kanskje ikke ser slik ut på bildene. Jeg er et menneske som kan gå med shorts hele året rundt bare jeg har på meg en varm genser, og valgte derfor å gå med det når det regnet og var under 8 grader. Jeg var for å si det sånn den eneste i Berlin den dagen som valgte å ta på seg shorts, men det gjorde ingenting. 

.

.
Flere bildet fra Berlin. Har så mange bilde jeg skal vise dere framover, elsker å ha så mange bilder å redigere. Elsker fargene på disse bildene. Jakken jeg har på meg både jakke og kjole jeg kjøpte der. Kommer bilder som viser bedre senere:) 

A.N.T.R.E.K.KHer er du første bilde fra kamera. Har jo bare viste dere bilder som er tatt med mobilen fra Berlin, men nå kommer alle bildene fra kamera. Stater med det aller siste antrekket fra Berlin. Kommer flere siden.

antrekk.

 


Endelig er det helg igjen! I dag startet vi 10 og sluttet halv 12, så dagen var ikke lang. Nå har jeg akkurat redigert flere hundre biler til dere. Fride og jeg har tatt så mye bilder i dag, og de ble så fine. Gleder meg sånn til å vise dere de. Har også masse å forteller om Angelica Blick kolleksjonen til Bikbok, men det kommer siden. Her kommer bare et antrekk fra noen dager tilbake. 

Antrekk


Bruker så lang tid på innleggende om dagen, og jeg vet faktisk ikke hvorfor. Føler bare at jeg aldri får det som jeg vil. Så derfor kommer antrekket fra søndag nå. Har også masse bilder jeg skal dele med dere, men de kommer ikke ut før om noen dager dessverre. 

AntrekkSom dere kanskje ser så har jeg vært borte fra bloggen i noen få dager. Dette er fordi iphotoen på pcen min har klikket helt. Men, de siste dagene har det blitt tatt masse bilder, så har utallige med bilder å dele med dere. En annen til er at jeg om en uke reiser til Spania (!!!). Jeg gleder meg så mye. Reiser sammen med Thea og Fride. Kommer bare til å bli en helt sykt bra tur, og to uker etter der igjen reiser jeg faktisk tilbake. Så har masse å se fram til om dagen, og det er så motiverende. Håper dere liker bildene, og at alle får en forsatt fin søndag! 

DAGENS ANTREKK

Hei! I dag ble antrekkes ganske så enkelt, men sånn er det. Synes det er så rart å se på disse bildene, fordi det ser ut som det er tatt på høsten. Null snø! Om snøen bare kommer nå så er det jul for fult, men nå ser det faktisk ut som det er høst. 

 
 

ANTREKK 18.11.13Jakke: Acne. Topp: Zara. Skjørt: JC. 

DAGENS ANTREKK
 Hei! Tenkte jeg kunne vise dere hva jeg gikk med i dag. Jeg får ofte spørsmål hvor ting er fra siden jeg aldri sier det. Derfor sier jeg det nå. Genser: Acne, Skjørt: JC, Sko: Lillevinkel sko, Skjorte: Gina tricot.

GÅRSDAGENS ANTREKK
DAGENS ANTREKK

Heeidere! Det kommer bilder fra dagen i dag litt senere, men først poster jeg hva jeg hadde på meg i dag. Jakken jeg har på meg er fra den nye kolleksjonen til bikbok, noen andre som har tatt en titt på kolleksjonen? Dere kan forsatt spørre meg spørsmål HER svarer i løpet av morgen dagen. Ha en fin kveld videre. 

 

DETAILS
 
,

hits

DESIGNET ER LAGET AV IRISEDVARDA