INNKJØP

Nike Air Force

Jeg er så vanvittig fornøyd med disse skoene. Har ikke ord. Min gode venn Thea bestille de på nettet for en god stund siden, og kunne faktisk ikke la være å herme etter henne. Hun har jo også stilen som passer perfekt til skoene!! Dette er mine sommer sko i år, og legger derfor de hvite, gamle og slitte conversene min i skapet denne sesongen. Kjøpte meg også noen Nike Air sko for noen måneder siden a jeg ikke har vist dere, så kommer nok til å gå mest i sko som dette i sommer.

.
En ting jeg elsket ved denne turen til spania, var det at vi oppdaget en nytt kjøpesenter. Det var en lite stykke unna, men hadde primark, berska, pull and bear osv. Kjøpte noen små ting, men butikken jeg elsket aller mest må være kiko. Skal vise dere mye mer i morgen, skal fortelle litt om produktene deres. Nå har jeg akkurat lagt fra meg naturfagsbøkene, og føler meg ikke klar for prøve i det hele tatt. Hater at det er avgangsfag, for da har faktisk denne karakteren noe å si for min framtid. Uansett, så håper jeg dere får en forsatt fin kveld videre! 


__
Er det en ting jeg elsker så er det små ting som dette man kan kjøpe på Victorias Secret. Selv om butikken i seg selv var nok så masete, så klarte jeg like vell å få med meg noen av disse hjem. Kjøpte også noen pysjer når jeg var innom, men det kan jeg kanskje vise dere senere. Nå skal jeg snart dra ut en tur for å møte Ebba (som har bursdag i dag), og spise lunsj med henne. Senere i kveld skal jeg også i bursdag, så tror dette blir en bra dag (selv om jeg har blitt syk). Håper alle får en fortsatt fin lørdag videre!

 

 

NYE SMYKKER

Nye og nye, men jeg kjøpte disse smykkene på bikbok for noen uker siden. Jeg hadde faktisk helt glemt det, men greit å finne fram før jeg reiser. Disse kjøpte jeg alle på 70%, og jeg er veldig førnøyd. Kommer sikkert til å legge ut flere bilder av de siden. 


NEW SHOES- LAURA BELLARIVA

Heei, nå er det ikke lenge til vi må begynne  finne frem høstskoene, og legge vekk conversene. Kan tenke meg at mange synes det er synn, men jeg begynner egentlig å bli ganske ferdig med sommer. På gardermoen gikk Mamma og jeg innom en butikk, og der hadde de ett par utrolig fine høst sko, og de ble med videre. Jeg er så utrolig fornøyd. Kjempe gode å gå i ++ at de er sorte noe som vil si at de går til alt. Kunne virkelig ikke funnet noen bedre høst sko. 
NYE SMYKKER

Heei, i dag har jeg vært i byen med Ebba. Kom oss ikke til byen før klokken 15.00 eller noe. Gikk litt innom butikker noen få butikker, og gikk etter det å spiste lunsj. Utrolig hygglig, nå sitter vi hos Ebba og redigerer film fra Hellas. Håper på at den kommer i løpet av kvelden ++ svar på spørsmålrunden kommer om ikke lenge. 


 

, Bærum

Hei!! Jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum med stor interresse for mote og sminke. Her kan du lese om mote, livet mitt og sminke.. og masse mer! Er det noe du lurer på så send mail til cecilieuv@hotmail.com

hits

DESIGNET ER LAGET AV IRISEDVARDA