TIPS

DET NYEIkke første gang jeg blogger om Det Nye - ikke siste gang heller. Det er ikke noe å legge sjul på at Det Nye er av mine absolutte favoritter, og er noe jeg alltid har med meg på reise, eller om jeg bare skal kose meg en dag hjemme. Jeg har skaffet meg den nyeste bladet, og tenkte derfor å snakke om akkurat dette i dag.

Noe av det jeg liker aller best med Det Nye er hvordan de klarer å kombinere både klær av det dyrere slaget, og det litt billigere. Mange magasiner pøser på med varer man bare kan drømme seg bort i, men her kan man la seg inspirer og faktisk unne seg noen av varene de inspirer oss med. Det er noe som har gjort at jeg har valgt akkurat dette bladet, framfor flere andre. Pluss at dette magasinet er stappfult med alt - reise, mote, livstil, skjønnhet og masse mer. I dag har jeg sittet å bladd meg gjennom det nyeste magastinet deres, og drømt meg bort i New York, de nyeste sko trendene, sminke man bare kan drømme om og mye mer. Men mest av alt kom jeg over en tekst som jeg virkelig anbefaler dere alle å ta en titt på. Den heter Bare deg, og handler om det å kunne nyte å være alene. Noe jeg mener er utrolig viktig å tenke på det samfunnet vi lever i. Denne artikkelen er grunn nok til å ta med seg dette magasinet hjem. Utenom det er nok moteseriene det jeg liker absolutt best - det er allitd utrolig mye kule klær, og kjempe kule bilder (noe jeg elsker). 

DERE akkurat nå har de faktisk ett supert tilbud, for nå får dere 5 utgaver av Det Nye + toalettmappe fra Lulu´s for kun kr 199 (+porte kr 49 for gaven). Toalettmappen fra Lulu´s kommer i fargen "iris", og er perfekt for reiser og til baderomshyllen. Den rommer det nødvendigste av produkter og makeup, og leveres i et slitesterk materiale som sørger for at den tåler reiser i mange år framover. Verdi kr 399. Tilbudets totalverdi er kr 694! - og dere finner det HER. Dette er virkelig ett tilbud dere ikke kan gå glipp av - jeg vet ihvertfall at ikke jeg vil gå glipp av det. 

 

ANBEFALINGER

Heei! Nå tenkte jeg at jeg skulle tipse om noen produkter jeg bruker dalig. Har lenge tenkt på å ha en slikt innlegg, men har hatt lyst til at det jeg anbefaler virklig skal være noe jeg anbefaler. Derfor brukt tid på å finne de beste. Dette er ting jeg har prøvd i flere ulike merker, og versoner og har endt opp med disse produkene her som favoritter. 

1. Dette gjør rett og slett at sminken ser bedre ut. Hvis du bruker foundation ville jeg alltid brukt dette over, grunnet at det gjør at sminken ser bedre ut. Jeg tar det alltid på etter at jeg har tatt på meg foundation og concealer.

2. Dette er kanskje ikke noe jeg bruker hver eneste dag, men når det trengs er den virkelig til hjelp. Den gjør ikke bare at håret ikke ser fett ut, men også at du får volum. Den lukter også veldig godt, noe jeg synes mange andre ikke gjør. 

3. Dette er en spray jeg har begynt med i det siste, og jeg kunne ikke sluttet å bruke det nå. Du sprayer det på etter at du har tatt på deg sminken, og den sitter lengere og bedre. 

4. Jeg er en person som får små krøller over håret, om noen skjønner hva jeg mener her? Denne tar man bare på etter at man ha dusjet og da er ikke de små krøllene noe problem lenger. Det er viktig å passe på at man ikke tar for mye, da kan håret fort se fett ut. Det har jeg gjort. 

5. Dette er veldig forskjellig fra person til person hvilken primer man liker. Spesielt siden vi har ulike hudtyper. Dette er så absolutt min favoritt. Den gjør huden veldig myk, og sminken sitter veldig godt på. 

Er dette noe dere ønsker at jeg skal forsette med? Så er det bare å si ifra. 

,

hits

DESIGNET ER LAGET AV IRISEDVARDA