UKENS SPØRSMÅL

UKENS SPØRSMÅL #1

Heei! Ser at det har kommet endel spørsmål i det siste, og tenkte jeg kunne svare på alle disse spørsmålene i ett innlegg. Pleier egentlig ikke ha ukens spørsmål, men kunne like greit gjøre det nå. 

Hvor er skjørtet fra? Bikbok, men kjøpte det i tromsø. Har ikke sett det noe annet sted en der. 

Hvordan var konserten? Selena Gomez konserten var kjempe bra!! Jeg kan jo alle sangene i søvne så sang som bare det. Vi hadde plasser slik at vi ikke kunne se selve skjermen, og det var det som var scene showet så det var litt synn, men forsatt veldig morsomt. 

Hvor har du kjøpt disse? Jeg har kjøpt de litt over alt egentlig. Kjøper ofte en sånn nå jeg er på tax free i utlandet grunnet at da er det mye billigere.

Hvilken skole har hun begynt på, og hvor har de fleste andre av vennene dine begynt? Selma som hun heter har begynt på Eikeli. Hvor de fleste av vennene mine har begynt er litt vanskelig å si. De er litt overalt mange er selvfølgelig på Stabekk og Sandvika. Også noen på rosenvilde og eiekli. Så alle er veldig sprett rundt. 

Kommer du til å blogge fra dubai og paris? Det håper jeg, men er ikke helt sikker. Jeg vet jo ikke hvordan nettet er på hotellet i Paris, men skal selvfølelig prøve. Jeg kommer nok til å blogge i Dubai, for der har jeg vært får så jeg vet hvordan nettet og slikt fungerer, og jeg har veldig lyst til å oppdatere dere derifra så det skal jeg prøve å få til.

Du må ha innkjøpsvideo etter Dubai kan du det? Hehe, det kan jeg sikkert få til. Det er ende en stund til jeg drar så vi får se.

Har du vært i Thailand, Singapore og Barbados? Når var dette? Ja har faktisk flere ganger, men dette var når jeg var sånn 1-3 år gammel. 

Hvorfor har du ikke hatt lyst til å blogge? Nei si det. 

Hvilken skole har du begynt på? Og hva får du i snitt? Jeg går på stabekk, og snittet mitt vill jeg ikke legge ut her. hehe.

Kan du har mer outfits og slikt? Jo det kan jeg sikkert, men er ikke så ofte jeg har noen til å ta bilde av meg. 

Kan du lage stilguide til forskjellige anledninger? Som antrekk til: hverdag, fest, familieselskap og litt pyntete anledninger osv..? Det var en god i det. Skal prøve å få til det.

Kan du ha i Wants fra forskjellige nettsteder? Det kan jeg.

Kan du også lage en liste med gode filmer du har sett? :) Noen resturanter du anbefaler, hva er dine favoritt butikker? Har du noen funfacts å komme med? Haha, jo dette var mange gode ideer. Skal se om jeg kan få til noe av dette. 

Er du ofte ute? Hvorfor blogger du ikke om det? Jeg føler ikke at slikt passer helt på bloggen. Om jeg er mye ute? Nei si det. Helt normalt, er jo ute av og til som i går. Men ikke hver eneste helg.

Hvis det er noe dere lurer på så er det bare å legge igjen en kommetar så svaerer jeg på det i ett innlegg senere:)

, Bærum

Hei!! Jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum med stor interresse for mote og sminke. Her kan du lese om mote, livet mitt og sminke.. og masse mer! Er det noe du lurer på så send mail til cecilieuv@hotmail.com

hits

DESIGNET ER LAGET AV IRISEDVARDA