VIDEOBLOGG

throwback

Jeg tror ikke ord kan beskrive hvor mye jeg savner denne sommerferien - det var virkelig noen av de beste ukene i mitt liv. Opplevde så utrolig mye morsomt, og gjorde masse morsomt med venner. Måtte bare legge ut denne videoen igjen - antar at jeg ikke er den eneste som savner sommeren. Tenkte kanskje jeg skulle ta med gopro kameraet litt framover, så kanskje jeg kan klippe sammen en liten video til dere etter det. 

ROMVIDEO

Heidere! 

Som dere kanskje har sett har jeg ikke vært så aktiv på bloggfronten de siste dagene, og det beklager jeg. Har jo masse bilder fra Paris jeg skal dele med dere, så kan jo ikke ta pause nå. Jeg fikk for en god stund tilbake ett spørsmål om jeg kunne lage en romvideo, og jeg har jo gjort dette før. Men i det siste har jeg gjort noen små endringer på rommet, så derfor har jeg laget en liten film til dere. Filmet er virkelig ikke bra filmet, hehe. Rommet ser omtrent ikke ut som det gjøre i virkeligheten på denne filmen, men legger den ut uansett. Om dere synes det er så dårlig filmet så får jeg filme det i morgen så kommer det nye video overimorgen. 

, Bærum

Hei!! Jeg er en 15 år gammel jente fra Bærum med stor interresse for mote og sminke. Her kan du lese om mote, livet mitt og sminke.. og masse mer! Er det noe du lurer på så send mail til cecilieuv@hotmail.com

hits

DESIGNET ER LAGET AV IRISEDVARDA